Hotel Kassandra Palace

Kriopigi, Kasandra

Opis destinacije

Plaža Aleksandar Veliki nalazi se u mirnom i ruralnom okruženju, na oko 2,5 kilometara južno od kosmopolitskog naselja Kalitea i oko 1,5 km pre naselja Kriopigi, na istočnoj obali poluostrva Kasandra. Ova plaža, udaljena oko sat i po vožnje od Soluna, nalazi se u prekrasnoj uvali okruženoj zelenilom i pripada istoimenom hotelu Alexander The Great. Udaljena je 87 kilometara od Soluna, odnosno nalazi se na nešto više od 13 kilometara ispred Haniotija. Plaža je sa glatkim peskom i kristalno čistom vodom koja postepeno postaje dublja, pa je idealna za porodice sa malom decom. Dužina plaže je oko 2 kilometra, od prirodnog je peska, a voda tirkizno plava. Dobro je organizovana, sa puno ležaljki i suncobrana, a tu je šarmantni Oasis beach bar za osveženje. Na brdu prekrivenom borovima, oko 80 metara iznad plaže nalazi se i Alexander the Great Beach hotel.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Kassandra palace se nalazi na peščano-šljunkovitoj plaži, 1,5 km od mesta Kriopigi, u parku površine cca 7 ha, okružen borovima i maslinama, na istočnoj obali Kasandre, 90 km od Soluna. Hotel je u potpunosti renoviran 2009. i 2012. godine kada je dobio i novi spa centar. Hotel raspolaže sa 300 soba.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, taverna, otvoreni bazen, bar kraj bazena, koktel bar, spa centar, zatvoreni bazen, sauna, masaža tela, hamam, đakuzi, salon lepote i frizerski salon, bežični internet, sef na recepciji, mini market, diskoteka, servis za pranje rublja, TV-video salu, prodavnica suvenira, bazen i igralište za decu, dečiji klub, program za animaciju gostiju, sportovi na vodi, teniski teren, stoni tenis, bilijar, parking. 

Sobe: Deluxe i Executive sobe su renovirane 2009, nalaze se u glavnoj zgradi, klima uređaj, TV, telefon, mini bar, sef, kupatilo, fen, balkon/terasa. Standard suite: nerenovirane sobe (naše mišljenje 4*), nalaze se u bungalovima koji su najbliži moru, dnevni boravak sa sofom i spavaća soba, klima uređaj, TV, telefon, mini bar, sef, kupatilo, balkon/terasa.

Ishrana:
polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).

http://www.kassandra-palace.com/ 

Napomena: ocena agencije 4*.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas