Kirman Calyptus Resort & Spa

Side, Turska

Opis destinacije

Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj. Njegovu okolinu oplemenjuju plantaže nara. Danas je Side slikoviti centar sa antičkim ostacima, dve peskovite plaže, brojnim radnjama i hotelima, kafićima i restoranima koji gledaju na more... U uskim ulicama se nalaze suvenirnice koje nude turske rukotvorine. U neposrednoj blizini se nalazi hram Apola, rimsko kupatilo (danas muzej), fontane, pozorište i grobnice.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se oko 5km od centra Sidea i oko 60km od aerodroma. 

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2021. godine, zauzima površinu od 25.000m2, čini ga šestospratna glavna zgrada i u ponudi ima 420 smeštajnih jedinica. Zbog svog raznovrsnog sadržaja preporučuje se porodicama sa decom ali i gostima svih uzrasta.

Za decu tu su bazen, igralište, mini disko.

Plaža
Hotel ima svoju peščano-šljunkovitu plažu od koje je udaljen oko 450 metara, do plaže vodi tunel a može se doći i prevozom iz hotela. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna. 

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 420 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, ketler, mini bar, Wi-Fi internet, fen za kosu.

Plaća se: room service, telefon. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, kasni ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima su na raspolganju dva a la carte restorana – Mediterranean  i Ottoman, kao i nekoliko barova – H2O, Lobby Bar, Pool Bar, Beach Bar, Snack Bar i Disco Bar. 

Plaća se: a la carte restorani, sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel zadržava pravo promene detalja usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Doktor, usluga pranja i peglanja veša, prodavnice, rent-a-car.

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima 6 bazena (od kojih je jedan dečiji na otvorenom, jedan zatvoreni dečiji bazen i jedan bazen za bebe), jacuzzi, aqua park, boćanje, stoni tenis.

Plaća se: sportovi na vodi.

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu, tursko kupatilo, saunu i zatvoreni bazen.

Plaća se: masaže, svi tretmani za negu lica i tela, frizerski salon.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas