Kleopatra Sunlight Hotel

Alanja, Turska

Opis destinacije

Na oko 120 km od Antalije, nalazi se Alanja – gradić ograničen planinom Taurus na severu i Mediteranom na jugu. Locirana na južnim obalama antalijske provincije, poznata po gajenju citrusnog voća, tipična je destinacija ’sunca, peska i mora’ . Ostaci drevne istorije iz perioda bronze i Rimskog carstva, zajedno sa spomenicima poput Crvene kule, čine Alanju jednim od najbolje očuvanih seldžučkih gradova danas. U kombinaciji sa modernim dobom, centar grada uveče podseća na ’Vegas pokraj mora’ . Koliko su se posvetili turizmu i zadovoljenju turističkih potreba, govori podatak da se u Alanji nalazi jedan od najvećih vodenih parkova u Turskoj. Takođe se može pohvaliti velikim brojem peščnih plaža obeleženih plavom zastavicom, na njenim južnim stranama.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u Alanji na oko 3km od centra grada. Od aerodroma u Antaliji je udaljen oko 120km. U neposrednoj blizini hotela nalazi se arheološki muzej i pristanište.

Opšti podaci
Kleopatra Sunlight hotel otvoren je 2019. godine. Čini ga glavna zgrada sa 64 smeštajnih jedinica (standardne sobe). Pored glavnog restorana, gosti mogu uživati u baru, celodnevnim animacijama, a svojom lokacijom hotel predstavlja dobar izbor za odmor.

Plaža
Hotel ima svoj deo na Kleopatrinoj plaži od koje je udaljen na oko 150m.

Plaća se: suncobrani i ležaljke.

Smeštaj
Hotel raspolaže sa 64 standardnih soba. Sve sobe imaju balkon, klimu, fen, TV, peškire, mini bar (pun je samo prvog dana).

Standard sobe su veličine oko 20m².

Plaća se: sef, Wi-Fi.

Hrana i piće
Hotel nudi uslugu All inclusive – samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, ručak, večera. Pored glavnog restorana, gostima je na raspolaganju Pool Bar. 

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj….).

Ostali sadržaji
Konferencijska sala.

Sport i zabava
Hotel raspolaže sa 2 bazena, spa centrom, dnevnom animacijom. Pored navedenog, gostima je od aktivnosti na raspolaganju fudbal, mali fudbal i pikado. 

Wi-Fi se dodatno naplaćuje.

Spa & wellness
Spa centar.

Plaća se: masaže, sauna, hamam.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas