Labranda Excelsior Side

Side , Turska

Opis destinacije

Zahvaljujući mirnoj atmosferi, lepim peščanim plažama i prijatnoj mediteranskoj klimi, Side predstavlja idealnu destinaciju za porodična putovanja. Na svega sat vremena vožnje od antalijskog aerodroma, ovaj grad predstavlja jedno od značajnih letovališta na južnom Mediteranu Turske. Side, što na grčkom znači nar, vekovima je bio prepoznatljiv kao jedan od važnijih trgovinskih centara na Mediteranu, gde su se mešale umetnosti iz doba Aleksandra Velikog, Rimskog carstva i Stare Grčke. Zahvaljujući tome, grad je međunarodno priznat sa svojim spomenicima kulture, kao jednim od najvažnijih punktova Male Azije. Glavni turistički delovi grada gotovo su podeljeni. Zapad je u znaku luksuza i modernog doba, sa hotelima visoke kategorizacije i prelepim peščanim plažama, dok je istočni, među lokalnim stanovništvom poznat kao ’drevni Side’, više šljunkovit, ali u poređenju sa zapadom, mirniji. Takođe, svemu tome doprinosi i činjenica da se upravo na istočnim obalama nalaze ostaci istorije grada.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi na 5 kilometara od centra Sidea u oblasti Titreyengol, od aerodroma u Antaliji je udaljen oko 65 kilometara.

Opšti podaci
Glavni restoran, beach bar, pool bar, lobby bar, a’la carte restoran nacionalne kuhinje, otvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, Wi-Fi,  sauna, tursko kupatilo, teretana, ping-pong, teren za tenis, beach volley, dnevne animacije i večernji program, mini kluba za decu od 4-12 godina, mini disko, dečije igralište.

Plaća se: sportovi na vodi, rasveta za teniski teren, oprema za tenis, masaže, kozmetički tretmani, bilijar, doctor, pranje i peglanje veša, čuvanje dece, telefon, internet, rent a car, Wi-Fi van lobija i bazena, i sve ostalo van koncepta.

Plaža
Plaža je  udaljena oko 650 metara od hotela, ležaljke, peškiri i suncobrani se mogu koristiti bez doplate.

Smeštaj
Hotel ima ukupno 181 smeštajnu jedinicu koje su podeljene u 2 bloka. Sve sobe poseduju: kupatilo (tuš kabina ili kada), fen za kosu, centralnu klimu, telefon, sef, mini bar (svakodnevna dopuna vode), TV, terasu ili balkon.
Standardne sobe imaju jednu spavaću sobu, jedno kupatilo i površinu 28m kvadratnih.
Family sobe imaju dve odvojene spavaće sobe, jedno kupatilo I maksimalni kapacitet je 4 osobe, dok je površina 45m kvadratnih.
Hrana i piće
All inclusive usluga (samoposluživanje) Glavni restoran (doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna supa), beach bar (samo pivo od akoholnih pića), pool bar (užine i pića), lobby bar (sva alkoholna i bezalkoholna pića), a’la carte restoran nacionalne kuhinje koji  gosti mogu da koriste besplatno jednom u toku boravka.

Plaća se: sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića

Ostali sadržaji
Glavni restoran, beach bar, pool bar, lobby bar, a’la carte restoran nacionalne kuhinje, otvoreni bazen za decu i odrasle, Wi-Fi,  sauna, tursko kupatilo, teretana, ping-pong, teren za tenis, beach volley, dnevne animacije i večernji program, mini kluba za decu od 4-12 godina, mini disko, dečije igralište.

Plaća se: sportovi na vodi, rasveta za teniski teren, oprema za tenis, masaže, kozmetički tretmani, bilijar, doctor, pranje i peglanje veša, babysitter, telefon, internet, rent a car, Wi-Fi van lobija i bazena, i sve ostalo van koncepta.

Sport i zabava
Otvoreni bazeni za odrasle i decu, 2 tobogana, tursko kupatilo, sauna, sala za fitnes, teniski teren, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni program tokom dana, večernji šou program, mini klub za decu od 4-12 godina, igralište za decu, mini disko.
Plaća se: sportovi na vodi, osvetljenje i oprema za tenis, bilijar, shopping centar.
Za najmlađe
Za najmlađe goste tu su mini klub za decu od 4-12 godina, mini disko, dečije igralište.

Spa & wellness
Tursko kupatilo , sauna.

Plaća se: masaže, kozmetički tretmani

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas