La Rosa Waves Resort

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je pravi biser egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru, sa razlogom poznatom kao „more sa sedam boja“. Brojni, novoizgrađeni hoteli koji oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim stilom života, prava su slika ovog letovališta. Hurgada je pravi mamac za one koji se profesionalno ili amaterski bave ronjenjem, a njegova idealna pozicija ostavlja mogućnost i drugih raznovrsnih izleta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u Sakali, oko 10km od aerodroma. 

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2020. godine, nalazi se u Sakali u blizini marine, tržnih centara, kafića i restorana. U ponudi ima 281 smeštajnu jedinicu, a gostima je na raspolaganju nekoliko restorana, barova i bazen.

Za decu tu su deo u bazenu, dečiji klub, igralište i akva park.

Plaža
Hotel se nalazi na peščanoj plaži, upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 281 smeštajnu jedinice i sve imaju terasu/balkon, SAT LCD TV, mini bar, ketler, klima uređaj, fen za kosu, sef.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Gostima je, pored glavnog restorana Loka Main Restaurant, na raspolaganju i nekoliko a la carte restorana – Tota Fareast Restaurant (besplatno jednom u toku boravka), Tappnyaki Restaurant, Italian Restaurant (besplatno jednom u toku boravka) i Sea Food Restaurant. U ponudi hotela je i nekoliko barova – Lobby Bar, Pool Bar, Aqua Bar i Beach Bar. U konceptu su i užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića – kafa, topla cokolada, filter kafa, čaj, sokovi, pivo i vino.

Plaća se: a la carte restorani (Tota Fareast i Italian Restauran besplatno jednom u toku boravka, Tappnyaki i Seafood Restaurant se plaćaju, potrebna rezervacija unapred), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj).

Ostali sadržaji
Doktor, usluga pranja i peglanja veša, prodavnice, parking.

Sport i zabava
Hotel ima jedan bazen sa delom za decu, odbojku na plaži, teretana, bilijar, stoni tenis, dnevne i večernje animacije.

Plaća se: džakuzi, salon lepote, centar za sportove na vodi.

Spa & wellness
Masaže, sauna i parno kupatilo.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas