Occidental Marco Polo Hotel

Jasmin Hamamet, Tunis

Opis destinacije

Moderna turistička zona u južnom delu Hamameta, zamišljena i projektovana po uzoru na poznata evropska letovališta na Mediteranu. Ime je dobio po cvetu jasmina koji simbolizuje život i sreću, dok je buketić jasmina u Tunisu znak dobrodošlice i gostoljubivosti. Od centra Hamameta je udaljen 9 km. Ima brojne poznate, velike hotele i bogate prateće sadržaje, poput impresivne marine sa prodavnicama, restoranima i malenim ostrvom sa raskošnim, modernim vilama. Do marine se stiže lepom promenadom dužine oko 3 km, sa brojnim kafićima, restoranima i prodavnicama. Tu je i čuvena nova Medina Mediterranea u kojoj su smešteni bazari-sukovi, butici, restorani i poslastičarnice, zabavni park Carthage Land i nekoliko malih hotela. U Jasmin Hamametu postoji prvo pokriveno klizalište u Tunisu, a oko 25 km južnije nalazi se poznati Frigija park, zoološki vrt sa delfinarijumom i odličnim folklornim programom. Jasmine Hamamet turistima nudi smeštaj u udobnim i komfornim hotelima u neposrednoj blizini uređenih plaža i mora, kao i brojne atraktivne mogućnosti za rekreaciju, zabavu, izlaske i kupovinu zbog čega se poslednjih godina svrstava u vrh mediteranskog turizma. Postao je jedna od najpopularnijih i najtraženijih destinacija za odmor na Sredozemlju.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

LOKACIJA:
Hotel se nalazi u Jasmin Hamametu, nedaleko od marine Jasmin Hamamet. Hotel poseduje svoj deo peščane plaže. Aerodrom u Tunisu udaljen je 74km, a aerodrom u Monastiru 96 km.

HOTELSKA PONUDA:
Hotel poseduje recepciju 24h, menjačnicu, lobi nar, glavni restoran, terasu, dečiji kutak, otvoreni i zatvoreni bazen. Hotel ima lift. WIFI je besplatan. Tokom leta animacija u hotelu. Hotel ima i mali wellness centar.

SMEŠTAJ:
Sve sobe poseduju, kupatilo, TV- Sat, klimu, mini bar, sef, fen za kosu, balkon (terasa).

USLUGA:
All Inclusive prema hotelskim pravilima.
- gotovinski - uplata avansa od najmanje 50% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, 
 ostatak najkasnije 7 dana pre polaska
 
- čekovima građana   
 
- kreditnim karticama  
 
- mogućnost plaćanja na 3 ili 6 mesečnih rata kreditnim karticama Komercijalne banke

SNL

Organizator putovanja je turistička agencija Sunline Travel, broj licence OTP 177/2020 kategorija licence A35. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Sunline Travel.

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas