Marcan Beach Hotel

Fetije, Turska

Opis destinacije

Fetije, popularno letovalište, nalazi se južno od Mamarisa u predivnoj borovoj šumi sa izlazom na jednu od najlepših plaža Turske – Oludeniz, plava laguna, zvanično najlepša i najslikanija plaža ovog dela Mediterana. Aerodrom Dalaman je udaljen 60km. Blizu grada se nalaze ostaci tvrđave koju su izgradili vitezovi sa Rodosa (15. vek). Noćni život, kao i u većini turskih primorskih gradova, pruža dobre mogućnosti za zabavu, od barova sa orijentalnom muzikom i zavodljivim plesom trbušnih plesačica, do moderno uređenih diskoteka.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen 65 km od aerodroma Dalaman i 13 km od centra Fetija. U blizini hotela se nalazi stanica gradskog autobusa – dolmuša koji vozi do centra Fetija. Hotelski kompleks se prostire na površini od 6.000 m². Izgrađen je 2013. godine i poslednji put je renoviran 2022. godine.

Plaža:
Nalazi se na svega 100 m od čuvene plaže Oludeniz koju od hotela odvaja šetalište. Ležaljke i suncobrani se doplaćuju.

Sobe:
Hotelski kompleks raspolaže sa 100 soba koje su raspoređene u 6 trospratnih zgrada. Zgrade nemaju lift. Standardne sobe su površine 20 m² i namenjene su za max 2+1 osobu (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatnu osobu/dete dodatni pomoćni ležaj). Sve sobe su klimatizovane i imaju telefon, TV, WiFi, kupatilo sa tuš kabinom, fen i minibar (prazan).

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja, gostima je na raspolaganju: glavni restoran, 2 bara, spoljašnji bazen, bazen za decu, večernji program 3 puta nedeljno, dečije igralište.

Usluge uz doplatu: tursko kupatilo i sauna u spa centru (hotel Marcan resort), sportovi na vodi, sef na recepciji, usluga pranja i peglanja veša, hemijsko čišćenje i rent-a-car.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt: www.marcanbeachhotel.com

Tel: +90 252 345 00 43
Tel: +90 252 617 05 10

Napomena:
Preporuka za miran odmor.
1. DAN
Čekiranje putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ u zakazano vreme o kojem će putnici biti obavešteni dan pre početka realizacije putovanja. Čarter let na relaciji Beograd – Dalaman. Sletanje na Dalaman. Transfer do izabranog hotela u Fetijama. Noćenje.

2. –7. 14. 21. 28. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 9. 15. 22. 29. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas