Marvida Family Eco

Side, Turska

Opis destinacije

Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj. Njegovu okolinu oplemenjuju plantaže nara. Danas je Side slikoviti centar sa antičkim ostacima, dve peskovite plaže, brojnim radnjama i hotelima, kafićima i restoranima koji gledaju na more... U uskim ulicama se nalaze suvenirnice koje nude turske rukotvorine. U neposrednoj blizini se nalazi hram Apola, rimsko kupatilo (danas muzej), fontane, pozorište i grobnice.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u Manavgatu, udaljen od centra Sidea 7km. Od aerodroma Antalija je udaljen 70km, a od centra Antalije 80km.

Opšti podaci
Marvida Family Eco ( EX Otium Family Club)   je otvoren 1995. a poslednji put renoviran 2018. godine. Ima površinu od 51.000m² i u svom sastavu osim glavnog restorana ima 3 a’ la carte restorana ( Sedir- turski, Salvini – italijanski, i Ocean – riblji), nekoliko barova ( Aqua bar & Snack, Sunshine Beach Snack, Otium Bar, Lake Lounge Disko & Bar i Relax Bar) i poslastičarnicu.
Od dečijih sadržaja tu su Hero’s dečiji restoran, igraonica za bebe ( 0-4 god.), igralište, bioskop, bazen, aquapark, trambolina, mini disco, razne animacije i programi.
Plaća se: čuvanje dece, iznajmljivanje kolica, mini zabavni park.
Plaža
Hotel je udaljen od peščano-šljunkovite plaže 450m do koje nekoliko puta u toku dana vozi shutlle bus.Gostima su na raspolaganju ležaljke, suncobrani i peškiri bez doplate.

Smeštaj
Hotel ukupno ima 428 soba od kojih 11 nema terasu. Sve sobe imaju tuš/WC, LCD TV, Wi-Fi, fen, sef, klima uređaj, mini bar (dopunjuje se svakodnevno), set za kafu i čaj, papuče i meni jastuka.
Child friendly sobe su samo za dvoje odraslih i dvoje dece.

Plaća se: room service.
Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima) i obuhvata doručak, ručak, večeru, ponoćnu užinu. U koncept su uključene turske palačinke, kolači, sladoled, razne užine, poslastičarnica, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.
Plaća se: uvozna i flaširana pića, à la carte restorani (gosti mogu koristiti jednom u toku boravka besplatno uz prethodnu rezervaciju), sveže ceđeni sokovi i ostalo van koncepta.
Ostali sadržaji
Usluga pranja i sušenja veša, market, frizerski salon, rent a car, lekar na poziv.

Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazen, relax pool, bazen sa toboganima, pikado, boćanje, 2 teniska terena, košarka, odbojka,stoni tenis, aerobik, fitnes centar, odbojka na plaži, mini golf, trambolina.
Plaća se: osvetljenje i oprema za tenis, časovi tenisa, bilijar, iznajmljivanje bicikala i sportovi na vodi.
Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna i parno kupatilo.

Plaća se: masaže, piling, salon lepote, menikir i pedikir.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas