Mediterranee Hotel

Lasi, Kefalonija

Opis destinacije

Ostrvo duguje svoj naziv Kefalosu, mitskom heroju. Ima i drugačijih teorija o poreklu imena ostrva. Jedna kaže da je ime izvedeno iz činjenice da je ostrvo najveće u jonskoj grupi (na grčkom se glava kaže kefali) a postoji i teorija da je „glava“ u osnovi imena ostrva zbog samog oblika koje isto ima i zovu ga „ostrvo sa glavom“. Poznato je kao “ostrvo pomoraca”. Zbog nebrojenih lepota i šarma i svega što nudi čak i najzahtevnijim putnicima, Kefalonija je jedno od najpopularnijih jonskih ostrva. Nalazi se između Lefkade na severu i Zakintosa na jugu. Ima mnogo prelepih plaža s finim peskom i tirkizno more.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Odlično lociran hotel, u centralnom delu poznatog turističkog mesta Lasi, udaljen je svega 2 km od Argostolija, glavnog grada, i 7 km od aerodroma.

Plaža:
Hotel se nalazi na lepoj peščanoj plaži. Ležaljke i suncobrani se na plaži plaćaju.

Hotelski sadržaj:
U sklopu hotela je restoran, lobi bar, bar pored bazena, kao i snack bar na plaži, veliki bazen sa izdvojenim delom za decu, teniski teren i stoni tenis. Korišćenje teniskog terana i stonog tenisa je besplatno. Gostima su na raspolaganju i prodavnica, TV kutak, prostorija za odlaganje prtljaga i menjačnica. Wi-Fi internet konekcija je dostupna i besplatna. Ležaljke oko bazena se ne doplaćuju. Peškiri za plažu ili bazen su takođe besplatni. Postoji mogućnost iznajmljivanje automobila ili bicikala (uz doplatu).

Sobe:
Standard sobe sa pogledom na vrt ili more, površine 23 m2, imaju francuski ili dva odvojena ležaja, namenjene su za smeštaj 2-3 osobe (treći ležaj je pomoćni). Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo (tuš/wc), fen, LCD SAT TV, telefon, klima uređaj, mini-frižider, ketler i pribor za spremanje kafe i čaja, toaletni pribor, sef, W-Fi i balkon.

Usluga:
Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona. Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
http://mediterraneehotel.gr/

Napomena:
Iz hotela se pruža spektakularni pogled na zaliv i Liksuri. Delimično je renoviran 2014. godine.  Lokacija ovog hotela, usluga koja se pruža i sve čari ovog divnog ostrva učiniće Vaš odmor nezaboravnim.
1. dan BEOGRAD - KEFALONIJA
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Kefaloniju (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KEFALONIJA
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KEFALONIJA - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Video

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas