Minos Palace Adults Only

, Krit

Opis destinacije

Krit je prestižna turistička destinacija, ostrvo koje se ponosi leptom Herakliona, magijom Hanje, renesansonom pričom Retimna, mirom zaliva Mirabelo gde je svoje mesto pronašao čarobni Agios Nikolaos. Krit je najjužnije, najsunčanije i najveće grčko ostrvo. Zbog izuzetno duge letnje sezone i veoma pogodne klime, kupališna sezona traje do kraja Oktobra meseca. Ovo ostrvo nestvarne lepote, bogate zaostavštine, zanimljivih ljudi i odlične kuhinje predstavlja fascinantan spoj, te ne čudi činjenica da mu se vraćaju mnogi koji ga jednom posete. Ponuda za odmor na ovom ostrvu jednako je bogata kao i sam Krit, koji se ponosi lepotom glavnog grada Herakliona, nesvakidašnjom arhitekturom Hanje, renesansnim obeležjima gradića Retimno i mirom zaliva Mirabelo čiji je ukras Agios Nikolaos... Ne zaboravite da su na Kritu uživali i grčki bogovi. Sledite njihovu mudrost. Obale Egeja čekaju na Vas. Ukras Krita jesu njegove atraktivne peščane plaže tirkiznog mora, kao naprimer Elafonisi, Balos, Falasarna, Vai, Vulisma i mnoge druge…

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Jedinstven hotel u našoj ponudi, namenjen je samo odraslim osobama i pravi je odabir za one koje žele miran i sadržajan odmor. Građen kaskadno i pruža predivan pogled na ramantično mesto Agios Nikolaos od kog je hotel udaljen svega 2,5km.

Plaža:
Hotel poseduje sopstvenu plažu i sastoji se iz dva dela peščanog i stenovitnog sa kog je moguć ulazak u vodu sa pontona. Suncobrani i ležaljke su besplatni za goste hotela.

Sadržaj hotela:
Gosti koji se odluče da svoj odmor provedu u ovom hotelu pored jedinstvene usluge mogu da uživaju i u prijatnom okruženju. Hotel je modernog dizajna, svedenih i pastelnih boja i odiše luksuzom. Od sadržaja nudi bazen, suncobrane i ležaljke pored bazena kao i na plaži bez doplate, bar pored bazena, glavni bar, snek bar, bar na plaži, restoran, a la kart restoran, spa centar, teretanu (besplatno) kao i teniski teren, bogat animacioni program, soportove ne vodi (uz doplatu). U javnim prostrorijama hotela gostima je na raspolaganju wi –fi.

Sobe:
Hotel raspolaže velikim brojem različitih tipova soba. Ukupno ima 150 soba. Samo neke od odlično opremljenih soba su: zen double room (30m2), zen room sea view (30m2), sunrise room sea view (30m2), sunset room sea view (30m2), i infinity blue junior suite sharing pool (38m2).. Sobe u svoj sastavu imaju: individualni klima uređaj, LCD TV, telefon, mini bar, sef, peškire za plažu, kupatilo sa tuš kabinom i fen za kosu. U navedenim tipovima soba ležajevi mogu biti jedan veliki bračni ležaj ili dva singl ležaja, osim u sobama „zen double room“ i “zen room sea view“ koje sadrže bračni ležaj.

Usluga:
Polupansion. Obroci doručak i večera se služe po principu švedskog stola - samoposluživanje.
 
Kontakt:

www.minospalace.com

Napomena:
Hotel je namenjen samo odraslim osobama iznad 16 godina. Odlično ocenjen hotel.
1. dan BEOGRAD – KRIT
Čekiranje putnika na aerodromu Nikola Tesla dva sata i 30 minuta ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Predviđeno vreme leta iz Beograda čiji datumi polaska su ponedeljkom je u 14:05h, sredom i petkom u 11:55h, a nedeljom u 13:25h po lokalnom vremenu. Direktan let za Krit – aerodrom Heraklion, redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU550 (oko 110 minuta). Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Po sletanju, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Organizovan grupni transfer do izabranog smeštajnog objekta. Smeštaj u studio/apartman ili izabrani hotel. Noćenje.

2. do 7./9./10./11. dan KRIT
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8./10./11./12. dan KRIT - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma Heraklion. Direktan let za Beograd redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU551. Predviđeno vreme leta iz Herakliona čiji datumi polaska su ponedeljkom je u 17:45h, sredom i petkom u 15:35h, a nedeljom u 17:05h po lokalnom vremenu. Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas