Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Gümbet na oko 4km od centra Bodruma i oko 40km od aerodroma.

Opšti podaci
Nalazi se na odličnoj lokaciji, na pešačkoj udaljenosti od ulice sa diskotekama, barovima i restoranima. Ispred hotela je i stanica sa lokalnim autobusima-dolmušima koji voze do centra Bodruma. Gostima su na raspolaganju jedan bazen, restoran i bar. 

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj plaži. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna, nema peškira za plažu.

Smeštaj
Hotel raspolaže sa ukupno 75 soba. Sve sobe su skromnije opremljene i imaju oko 21 m2, poseduju kupatilo, klima uredjaj, TV, telefon, uglavnom imaju francuski balkon.
Plaća se: telefon, sef.

Hrana i piće
Hotel ima uslugu polupansiona –  samoposluživanje – izbor više jela u glavnom restoranu za doručak i večeru. Pored glavnog restorana gostima je na raspolaganju i à la carte restoran. 

Plaća se: sva pića tokom večere, sva pića koja su van gore navedenog koncepta za doručak , à la carte restoran.

Sport i zabava
Otvoreni bazen sa delom za decu. U hotelu je na svim javnim površinama (bazen, plaza, restoran) gostima dostupan besplatan Wi-Fi internet.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas