Nesrine Hotel

Hamamet, Tunis

Opis destinacije

Nekada malo ribarsko mesto, još u XIX veku postaje omiljeno letovalište mnogih poznatih umetnika, poput Gistava Flobera, Oskara Vajlda, Andrea Žida. Nаlаzi se u zalivu Hamamet, na jugu poluostrvа Kаp Bon, najplodnijeg i najzelenijeg dela Tunisa. Izgrađen je na ostacima rimskog grada Puputa, gde su pronađeni ostaci vodovoda, rezervoara za vodu, javnih kupatila, stambenih četvrti. Pod arapskom vlašću dobija naziv Hammamet (mesto za kupanje). Staro gradsko jezgro čini medina iz XV veka, izgrađena na stenama uz obalu mora. Unutar izuzetno očuvanih zidina nalazi se lavirint popločanih uličica i uskih prolaza, a u njemu kuće meštana i brojne prodavnice i galerije. Južno od centra grada je čuvena Vila Sebastian iz dvadesetih godina XX veka, danas Međunarodni kulturni centar sa zanimljivim kulturnim programom. Razvoj turizma u Tunisu započeo je baš u Hamametu šezdesetih godina XX veka. Danas grad ima oko 50.000 stanovnika i oko 40.000 hotelskih kreveta. Najstariji hoteli sa raskošnim mediteranskim vrtovima nalaze se na području šireg centra grada, a postoje i dve turističke zone: Hammamet Nord, koji se na severu proteže sve do Nabela, poznat po lepim peščanim plažama, i Yasmine Hammamet na jugu, udaljen 9 km od centra grada, sa čuvenom novom medinom, marinom i zabavnim parkom Carthage Land. Od juna do oktobra Hamamet nudi brojne i raznovrsne mogućnosti za večernje izlaske i noćni provod. Pored kafića i restorana, tu su poznati klubovi i diskoteke, a česti su koncerti i nastupi poznatih izvođača.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

LOKACIJA:
Hotel Nesrine Hamamet se nalazi na plaži.
Odlikuje se svojim autentičnim arapsko - mavarske arhitekture , kombinujući modernost i tradiciju. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko sat vremena, od Enfide oko sat vremena, a od Monastira oko dva sata.
 
HOTELSKA PONUDA:
Hotel poseduje recepciju, glavni restoran sa kapacitetom od 450 mesta , bar, baštu, terasu,  menjačnicu.  Otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima, teren za tenis, sto za stoni tenis, pikado.

SMEŠTAJ:
 Ovaj trospratni hotel ima 274 soba . Sve sobe su opremljene kupatilom sa fenom, TV sa kablovskom televizijom , mini frižider i individualno podesivim klima uređaj, sef (uz dodatu) .
 
USLUGA:
Usluga je all inclusive, na bazi švedskog stola.
- gotovinski - uplata avansa od najmanje 50% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, 
 ostatak najkasnije 7 dana pre polaska
 
- čekovima građana   
 
- kreditnim karticama  
 
- mogućnost plaćanja na 3 ili 6 mesečnih rata kreditnim karticama Komercijalne banke

SNL

Organizator putovanja je turistička agencija Sunline Travel, broj licence OTP 177/2020 kategorija licence A35. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Sunline Travel.

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas