Okeanos Beach Boutuque

Aja Napa, Kipar

Opis destinacije

AJA NAPA (Ayia Napa) - mondensko letovalište, 40 km od Larnake, 8 km od parka Water World Aqua (jedan od većih u Evropi), 10 km od Protarasa, u blizini rta Cape Greco. Aja Napa, najposećenije letovalište ostrva sa hotelima duž kilometarske obale, netaknutom prirodom, tirkiznim morem i nepreglednim belim peščanim plažama nagrađenim plavom zastavicom. Ayia Napa je postala „kiparska Ibica“ i prestonica zabave mladih, najatraktivnija destinacija za ljubitelje noćnog provoda, prepoznatljiva po dnevnim žurkama na peščanoj Nissi plaži. Čuvena Konos plaza se nalazi u istoimenoj zalivu izmedju letovališta Aja Napa i Protaras.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi u Ayia Napi, na glavnoj gradskoj plaži. Od aerodroma u Larnaki je udaljen oko 50 kilometara. Od centra je udaljen oko 300 metara.

Plaža:
na samoj plaži. Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju.

Hotelski sadržaj:
renovirani bazen sa đakuzijem i ležaljkama i suncobranima, restoran, bar kod bazena, glavni bar, 24 h recepcija, besplatan internet u svim javnim delovima hotela, sobna usluga, servis za pranje i peglanje veša(uz doplatu), salon za manikir i pedikir, pogodan za pristup osobama sa invaliditetom, menjačnica, bazen za decu, dečiji meni, krevetac i stolice za decu u restoranu; većina sportskih sadržaja su za sportovi na vodi, spa centar i sauna.

Sobe:
Hotel ima ukupno 64 sobe, od kojih je 45 renovirano a dodato novih 19 soba 2015. godine uključujući superior i porodične sobe. Standardne sobe su klimatizovane, sa terasom, kupatilosa kadom ili tušem, fenom, telefonom, SAT TV, mini frižider, i WIFi. Superior i porodične sobe su malo luksuznije, opremljenje su sa 32“ TV, besplatnim WiFi, mini frižider, sef, aparati za čaj i kafu, fen, telefon, kupatilo sa kadom ili tušem.

Usluga:
Usluga u hotelu je polupansion (na bazi švedskog stola,samoposluživanje).

Kontakt:
http://www.okeanoshotel.com.cy/

Napomena:
Odlična lokacija, preporuka kako za mlade tako i za porodice sa decom.
Prvi dan
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in 14h. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodni dani za odmor. Mogućnost organizovanja mnogobrojnih fakultativnih izleta I poseta. Noćenja.

Poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas