Pickalbratos White Beach Resort

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je pravi biser egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru, sa razlogom poznatom kao „more sa sedam boja“. Brojni, novoizgrađeni hoteli koji oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim stilom života, prava su slika ovog letovališta. Hurgada je pravi mamac za one koji se profesionalno ili amaterski bave ronjenjem, a njegova idealna pozicija ostavlja mogućnost i drugih raznovrsnih izleta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u Memši, oko 5km od nove marine u Sakali i oko 3km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel je otvoren u martu 2016. godine. Zauzima površinu od oko 81.000m2, čini ga petospratna zgrada u obliku potkovice i u ponudi ima 473 smeštajne jedinice. Gostima je na raspolaganju nekoliko bazena za decu i odrasle, restorani i barovi. Zbog velikog izbora sadržaja za decu, hotel se preporučuje porodicama sa decom. Bazen za odrasle i 4 bazena za decu greju se tokom zime.

Napomena: U cenu smeštaja uračunata je obavezna doplata za Neverland night show (uključuje večeru i transfer)

Za decu tu su mini klub (4-12 godina), 4 dečija bazena sa 16 tobogana, igralište i mini disko.

Plaža
Hotel je na svojoj, jako lepoj peščanoj plaži dužine 150m sa zonom plitke vode. Na plaži postoji i ponton koji vodi u dublju vodu, nema koralnog grebena.  Suncobrani, ležaljke i peškiri na plaži su uključeni u cenu. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).

Smeštaj
Hotel ima 473 smeštajne jedinice i sve imaju klima uređaj, LCD SAT TV, TWC, fen, terasa/balkon/prozor od poda do plafona, Wi-Fi internet.

Standardne sobe su veličine oko oko 40m2, Imaju pogled na baštu, bazen, delimično i direktno na more. 
Junior suite oko 70m2, sastoji se od spavać sobe i dnevnog boravka, soba ima i jacuzzi.

Plaća se: telefon, mini bar i room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – rani doručak, doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su sladoled, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko a la carte restorana – Soprano, L’ Asiatique, Saffron i Wow. Gostima su na raspolaganju i barovi – Lobby Bar, Sport Bar, White Bar, Millenium Bar, Olympus Bar i Beach Bar. 

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, nargila, pića posle ponoći i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Lekar, frizer, servis za pranje i peglanje veša.

Sport i zabava
Hotel ima 6 bazena – 2 za odrasle i 4 bazena za decu sa ukupno oko 16 tobogana za uzrast 4-12 godina, vaterpolo, gimnastiku u vodi, aerobik, pikado, boćanje, odbojku na plaži, teniski teren, stoni tenis, teren za odbojku, večernji program, Wi-Fi  internet. 

Plaća se: sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena i oprema, bilijar i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Gosti mogu da koriste teretanu besplatno.

Plaća se: sauna, parno kupatilo, jacuzzi, masaže i ostali tretmani.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas