Porto Greco Village

Hersonisos, Krit

Opis destinacije

Krit je ostrvo u Sredozemnom moru na krajnjem jugu Grčke. Obuhvata površinu od oko 8300 km² i kao takvo je najveće ostvo Grčke i peto po veličini u Mediteranu. Dužina obale je 1.040 km, dok se ostrvo pruža u pravcu istok-zapad u dužini od 264 km, a u širini sever-jug 55 km. Krit obiluje neverovatnim kontrastima. Reljef je pretežno planinski, a najviši vrh je na 2.456 m n/v. Lanac visokih planina svojom prirodnom podelom formira 4 ostrvske provincije: Hania, Rethymno, Heraklion i Lasiti – Agios Niolaos. Na Kritu je zastupljena sredozemna klima, koja je nešto oštrija na planinama. Danas na Kritu živi preko 600.000 stanovnika, ali se tokom sezone taj broj drastično uveća zbog velikog broja stranih turista koji dolaze na letovanje. Ubrzanim tempom razvoja Krit je postao luksuzno letovalište, koje obezbeđuje odličan smeštaj u vrhunskim hotelima, dizajniranim tako da se uklapaju u živopisni krajolik koji ih okružuje. I pored sveg napretka koji je dostigao poslednjih godina, Krit je ipak ostao ostrvo neiskvarene lepote.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Porto Greco Village nalazi se 150 m od tri manje peščane plaže do koje se prelazi lokalna ulica. Kompletno je renoviran za sezonu 2023 godine.  Od centra Hersonisosa udaljen je 700 m, a od aerodroma u Heraklionu 27 km. Smeštajne jedinice mogu biti udaljene od plaže do 300 m.  

Sobe: Hotel Porto Greco Village se sastoji od glavne zgrade i 12 okolnih zgrada u kojima se nalazi ukupno 240 soba . U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su.standard i family sobe. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/wc), fen, SAT  TV, telefon, klima uređaj, wi-fi,  mini frižider i balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj:  U sastavu hotela nalaze se glavni restoran, 2 a la carte restorana, lobby bar i pool bar, bar iznad plaže. Gostima su na raspolaganju TV sala, mini market, đakuzi i mala teretana.

Sport i zabava: Hotel ima 4 spoljašnja  bazena i dečiji bazen.

 
1.dan  Beograd – Krit
Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” najmanje 2 i po sata pre poletanja aviona za Krit. Molimo putnike da se po dolasku na aerodrom infomišu o šalteru prijave za let putem info-monitora ili aerodromske službe Informacija. Prijava za direktan let na liniji GQ4831 za Krit, predviđeno vreme leta 02.45h, dolazak na Krit u 05.40h. Po dolasku, prolazak pasoških i carinskih formalnosti. Transfer ka izabranom hotelu, smeštaj, noćenje.

2. – 6.dan Krit
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

7.dan Krit
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.

8.dan Krit – Beograd
Poletanje aviona na liniji GQ4830 u 00.50h, dolazak u Beograd u 01.50h. Kraj usluge.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije.a.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas