Porto Sani

Sani, Kasandra

Opis destinacije

Kasandra je najzapadniji deo poluostrva Halkidikija koje se nalazi u centralnom delu Grčke. Kasandra je takozvani "prvi prst" Halkidikija. Ona je najpopularnija i najnaseljenija regija na poluostrvu Halkidiki. Bogata je vegetacijom, pre svega borovim šumama, ima prekrasne plaže i gostoljubive meštane. More je izuzetno čisto, a klima topla, plaže su izuzetno uređene, pa ne čudi što većina njih svake godine bude nagrađena "Plavom zastavicom"

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel u okviru poznatog lanca Sani resort nalazi se na početku Kasandre, 10 km od sela Nea Fokea, 15 km od Nea Potidee i 75 km od aerodroma u Solunu. U sopstvenom zalivu sa pogledom na planinu.

Plaža:
Na sopstvenoj peščanoj plaži, sa plavom zastavicom za čistoću vode, duga 7 km. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, glavni restoran „ARTEMIS“, a la carte restoran „Lafoon“, bazeni, bazen u vidu lagune, dečiji bazen, bar, bar pored bazena, Spa, dečiji mini klub za decu do 4 godine, Melissa mini klub (4-11 godina), klub za tinejdžere (12-17 godina), dečiji meni, sef, konferencijska sala, servis za pranje veša, parking, lift, prostorija za prtljag, jacuzzi, sauna, parno kupatilo, frizer, Wi-Fi u celom hotelu, streljaštvo, fitnes studio, teretana, fudbal, motorni sportovi na vodi, sportovi na vodi, ronjenje, tenis.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 99 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže kupatilo, terasu ili balkon, klima uređaj, telefon, mini bar, SAT TV, DVD/CD player, Wi-Fi, sef, fen za sušenje kose, bade mantil, papuče, sef, wireless internet.
Promo svite površine oko 55m², gosti se smeštaju u sobe koje su dostupne prilikom prijave u hotel, bez obzira na tip sobe. Namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz dnevne sobe (sa sofom ili pomoćnim ležajem) i spavaće sobe (2 standardna ili "francuski" ležaj).
Suite - prizemlje pogled bašta oko 55 m², sastoje se od spavaće sobe i dnevne sobe sa sofama, gledaju na vrt. Namenjene za 2-4 osobe.
Suite - prizemlje pogled bazen površine oko  55 m², sastoje se od spavaće sobe i dnevne sobe sa sofama, gledaju na bazen. Predviđena je za 2-4 osobe.
Suite - sprat pogled bašta površine oko 55 m², sastoje se od spavaće sobe i dnevne sobe sa sofama, gledaju na vrt. Namenjene za 2-4 osobe.
Suite - sprat pogled bazen površine okoo 55 m², sastoje se od spavaće sobe i dnevne sobe sa sofama, gledaju na bazen. Namenjene za 2-4 osobe.
Family suite sa dve spavaće sobe pogled bašta površine oko 90 m², sa pogledom na baštu. Imaju dve odvojene spavaće sobe, dnevnu sobu, dva kupatila. Pogodne za porodice sa decom namenjene za 2-5 osoba.
Family suite sa dve spavaće sobe pogled bazen površine oko  90 m², sa pogledom na bazen. Imaju dve odvojene spavaće sobe, dnevnu sobu, dva kupatila. Pogodne za porodice sa decom, namenjene za 2-5 osoba.
Deluxe suite pogled bazen ili marina imaju odvojenu spavaću sobu i dnevnu sobu sa sofama, namenjene za 2-4 osobe. Imaju pogled na bazen ili marinu.

Usluga:
Usluga u hotelu je polupnasion, doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje a večera je set meni.

Kontakt:
https://www.sani-resort.com/en_GB/our-hotels/porto-sani-village 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas