Planeta Hotel & Aquapark

Sunčev Breg, Bugarska

Opis destinacije

Sunčev breg je najveće letovalište na bugarskom primorju. Najveće, najdinamičnije, napoznatije i najpopularnije, nalazi se u na jugoistoku Bugarske u zalivu između Nesebara i Sveti Vlas, nekih 30-ak kilometara od Burgasa. Od granice na Gradini, tj. Kalotini, u zavisnosti od gužve, koja u letnjim danima ume da bude od 30 do 120 minuta, treba vam opuštenom vožnjom oko 6 sati da stignete . Dočekaće vas plaža dugačka oko 10 km koja je na nekim mestima široka i do 100 m.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Planeta nalazi se u centralnom delu Sunčevog Brega, na oko 500m od cetnra grada i na oko 250m od plaže. Luksuzni hotel se odlikuje jedinstvenom enterijerom i širokom ponudom usluga, sadržaja i zabave, predstavlja savršeno je mesto za odmor, zabavu i rekreaciju.

Hotelski sadržaj:
Hotel poseduje: recepciju, restoran, sky bar restoran, lobby bar, pool bar, snack bar, menjačnicu, sef na recepciji (uz doplatu), Wi-Fi internet, konferencijsku salu sa pratećom opremom, parking (do popune mesta, uz doplatu), wellness centar (sauna, jacuzzi, fitness), salon lepote, medicinsku ambulantu, spoljašnji bazen, dečiji bazen, aqua-park, tobogani, stoni tenis, bilijar, noćni klub.

Sobe:
Hotel poseduje 409 kompletno opremljenih soba, suitova i apartmana. Sve sobe, suitovi i apartmani poseduju: odgovarajući broj ležajeva, TV, telefon, mini-bar, klimu, sef (uz doplatu), kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu, balkon. Sobe mogu imati fotelju ili sofu na razvlačenje kao dodatni ležaj, kao i pogled na park ili more.

Usluga:
Usluga je na bazi all inclusive (all inclusive - švedski sto).

Kontakt:
www.hotelplaneta.com 
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas