Hotel Delamar

Ljoret de Mar, Španija

Opis destinacije

Kosta Brava je omiljena destinacija ljubitelja putovanja i dobrog odmora. Spoj je dobre klime i izvanrednih plaža. Pruža se od francuske granice pa sve do Barselone. Posebna je najviše zarad svoje autentičnosti. Sačuvan je njen tradicionalni izgled pa je postala neka vrsta skrivenog dragulja za posetioce koji priželjkuju nešto više od sunca, peska i sangrije. Ovaj region u severoistočnoj Kataloniji, u provinciji Đirona, bio je decenijama san Engleza, Škota, Iraca...Ali i mnogih Skandinavaca. Vrlo brzo im se pridružio i ostatak Evrope. Blizina prestonice Katalonije-Barselone je takođe prednost ove obale koja se ponosi primamljiivm hotelskim zdanjima za miran ali i aktivan odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Nalazi se u glavnoj ulici Ljoret de Mara. Poznat kao hotel Frigola, promenio je vlasnika i ime, otvoren je maja 2016. Hotel je namenjen samo osobama starijim od 18 godina.

Plaža:
Na 50m od plaže, ležaljke i suncobrani se plaćaju.

Hotelski sadržaj:
Hotel poseduje recepciju koja radi 24h, restoran El Americanos, snek bar i super market, otvoreni bazen, bar na bazenu, klima, lift, Wi Fi (bez doplate), parking, rent a bike, renat a car, bilijar sala, TV sala, terasa za sunčanje, prostorija za odlaganje prtjaga, fitnes centar.

Sobe:
Sve sobe su prostrane, moderno opremljene, poseduju satelitsku TV, mini frižider, sef, aparat za kuvanje kafe i čaja, Wi-Fi (bez doplate), prostrano kupatilo sa tuš kabinom, fen, telefon, balkon.

Usluga:
Polupansion (doručak i večera, švedski sto – samoposluživanje).

Kontakt: www.hoteldelamarlloret.com
1.dan BEOGRAD-BARSELONA Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera agencije BIG BLUE, minimum 2 sata ranije u odnosu na predviđeno vreme leta. Direktan let redovnom linijom do aerodroma u Barseloni. Ketering u avionu. Transfer do izabranog hotela u Kosta Bravi. Noćenje.

2. – 7./10. dan KOSTA BRAVA Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8./11. dan BARSELONA-BEOGRAD Doručak. Napuštanje hotela, transfer do aerodroma
prema rasporedu dobijenom od agencijskog predstavnika. Direktan let redovnom linijom za Beograd. Ketering u avionu. Dolazak u Beograd nakon dva i po sata leta. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja. O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put

- gotovinski

- čekovima građana do 6 mesečnih rata

- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas