Rammos Hotel Bodrum

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi 3km od centra mesta Turgutreis, 19km od centra Bodruma i 53km od aerodroma Milas.

Opšti podaci
Hotel je u potpunosti renoviran 2022.godine. Ima površinu od 10 500m2, a  sastoji se od 9 dvospratnih blokova  sa ukupno 144 soba (porodične sobe i standardne sobe). Gostima su na raspolaganju glavni restoran, dva  à la carte restorana, bazen, fitnes centar.

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj 200m dugoj peščano-šljunkovitoj plaži. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna. U visokoj sezoni se na plaži organizuju žurke i DJ muzika.

Smeštaj
Sve sobe imaju  LCD TV, telefon, Wi-Fi internet, sef, kupatilo sa tuš kabinom, centralnu klimu, mini bar,terasu ili balkon i fen za kosu.

Deluxe room  su površine  oko 29-34m2 i mogu imati direkten pogled na more, delimični pogled na more ili pogled na baštu.

Family room su površine oko 63m2 i ima ih ukupno 8. Sastoji se iz 2 sobe.

Ima jednu sobu prilagodjenu osobama sa invaliditetom.

Plaća se: telefon, mini bar, room service.

Hrana i piće
Hotel ima uslugu noćenje sa doručkom.  U koncept usluge je uključen doručak u glavnom restoranu u periodu 08:00-11:00. U  okviru hotela se nalaze i nekoliko à la carte restorana: Marea fish restoran & bar, Rammos Restoran & bar, Rios steak & bar kao i Ramos beach &  lounge bar na plaži. U koncept usluge je uključen samo doručak, sve ostalo je uz doplatu.

Ostali sadržaji
Menjačnica, parking, servis za pranje veša, Wi-Fi u javnim prostorijama.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas