Royal Park Elenite

Eleni Resort, Bugarska

Opis destinacije

Letovalište Eleni Resort (Elenite) nalazi se usred slikovitog zaliva bugarskog južnog Crnomorja. Na 7 km severoistočno se nalazi Sunčev Breg, na 45 km. severoistočno se nalazi Burgas. Kompleks Elenite uključuje dvospratne i trospratne vile i hotele Royal Bay, Royal park, Atrium beach i Andalusia beach. Letovalište radi all inclusive i svi vodeni sportovi, stoni tenis, fitnes, biljar, streličarstvo i druge uključeni su u cenu. Plaža je duga oko 800 m. i nudi ležaljke i suncobrane. More je čisto i postepeno postaje dublje. Letovalište je idealno za usamljeni odmor usred prirode.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Royal Park hotel se nalazi na južnoj obali Crnog mora u okviru kompleksa Royal Club u letovalištu Elenite, u blizini Svetog Vlasa. Hotel se nalazi u neposrednoj blizini plaže i pogodan je za porodični odmor.

Hotelski sadržaj:
Hotel poseduje: 4 hotelske zgrade, recepciju, restoran, a la carte restoran, lobby bar, pool bar, beach bar, Wi-Fi internet, menjačnicu, parking (do popune mesta, uz doplatu), wellness centar (sauna, parno kupatilo, hamam, fitnes), medicinski cabinet, bazen, mini aquapark sa toboganima, stoni tenis, teren za mini golf, animacija za decu i odrasle.

Sobe:
Hotel poseduje 505 kompletno i moderno opremljenih soba i studia. Sve sobe i studia poseduju: francuski krevet ili dva singl kreveta i jedan ili dva pomoćna ležajeva, TV, frižider, klimu, sef (uz doplatu), kupatilo sa kadom ili tušem, balkon. Sobe i studia mogu imati fotelju ili sofu na razvlačenje kao dodatni ležaj, kao i pogled na more ili park.

Usluga:
Usluga je na bazi usluge all inclusive (all inclusive - švedski sto).

Kontakt:www.victoriagroup.bg/our-hotels/hotel-royal-park-elenite/
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h ili kasnije). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put

- gotovinski

- čekovima građana do 6 mesečnih rata

- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas