Sahara Beach Aqua Park

Skanes, Tunis

Opis destinacije

Mirna turistička zona smeštena nadomak dva grada, Monastira na jugu i Susa na severu. Ima niz odličnih hotela bogatog sadržaja. Skanes je pravo mesto za porodični odmor, i za sve one koji žele odmor u tihoj i prijatnoj atmosferi pored grandioznih maslinjaka koji ovom regijom dominiraju još od perioda Rimljana. U turističkoj zoni nalaze se brojne prodavnice suvenira i kafići, a obilazak je moguć i kočijama koje čekaju ispred hotela. Taksijem ili lokalnim prevozom lako i brzo se stiže do Monastira i Susa.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

LOKACIJA: Hotel se nalazi u mestu Skanes, direktno na plaži, 8km od centra Monastira, 3km od aerodroma u Monastiru i 165km od aerodroma u Tunisu.

HOTELSKA PONUDA: Recepcija 24h, glavni restoran, a la carte restoran sa mediteranskom kuhinjom, lobi bar, bar pored baena i bar na plaži, akva park za decu sa više tobogana, fitnes, 3 spoljna bazena i 1 unutrašnji bazen, wellness centar (uz doplatu), igraonica za decu, internet deo i WIFI.

SMEŠTAJ: Sobe su nedavno renovirane, klimatizovane su i imaju kupatilo, telefon, sat TV, terasa ili balkon. Sef se nalazi na recepciji hotela.

USLUGA: All Inclusive prema hotelskim pravilima.

www.ttshotels.com.tn/
- gotovinski - uplata avansa od najmanje 50% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, 
 ostatak najkasnije 7 dana pre polaska
 
- čekovima građana   
 
- kreditnim karticama  
 
- mogućnost plaćanja na 3 ili 6 mesečnih rata kreditnim karticama Komercijalne banke

SNL

Organizator putovanja je turistička agencija Sunline Travel, broj licence OTP 177/2020 kategorija licence A35. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Sunline Travel.

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas