Senses Hotel Bodrum

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Bodrum je najprestižnije elitno letovalište, na granici Sredozemnog i Egejskog mora, smešteno između Marmarisa i Kušadasija. Sam grad nalazi se na poluostrvu prečnika 60 km, broji oko 30.000 stanovnika i oko million turista godišnje. Duž obale, u centru grada, smeštena je velika marina pored koje se nalazi srednjovekovna tvrđava svetog Petra, primer krstaške arhitekture iz 15. veka, koja je pretvorena u muzej podvodne arheologije. Bodrum je dobio reputaciju centra turske umetničke populacije zahvaljujući svojoj živoj, prijateljskoj i boemskoj atmosferi i velikom broju malih galerija. U uskim ulicama belih zidova, šarmantni butici uz obavezno cenkanje nude ćilime, tepihe, obuću, odeću od kože i pamuka, začine... Uz noćne klubove i diskoteke život u Bodrumu traje do zore.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Ovaj šarmantni boutique hotel je udaljen 35 km od aerodroma u Bodrumu, i samo 1 km od centra Bodruma što gostima pruža mogućnost za divan aktivan odmor. Hotel zauzima površinu od 7.245 m² i u potpunosti je renoviran 2015. godine.

Plaža:
Do najbliže peščane plaže je udaljen svega 100 metara. Ležaljke i suncobrani se naplaćuju.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 56 soba. Standard sobe imaju pogled na kopno ili more, površine su 25-30 m², i u njih se mogu smestiti maksimum dve osobe. Deluxe sobe su površine 25 m² i mogu da prime maksimum dve osobe. Sve sobe imaju klimu, mini bar (uz doplatu), set za čaj i kafu, TV, sef, fen, telefon i kupatilo sa tušem. Nemaju sve sobe balkon.

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja, gostima je na raspolaganju: restoran, bar (uz doplatu), spoljašnji bazen, ležaljke, suncobrani i peškiri uz bazen su besplatni za goste hotela i WiFi. 
Usluge uz doplatu: masaža, doktor, usluga pranja, peglanja veša i hemijskog čišćenja.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt:
Tel: +902523132373

www.meetingpointhotels.com/senses-hotel

Napomena:
Šarmantni boutique hotel na odličnoj lokaciji, nadomak Bodruma. Hotel je namenjen za odrasle (14+). 
PROGRAM PUTOVANJA
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta*; Čarter let na relaciji Beograd - Bodrum. Sletanje u Bodrum. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 14. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Bodrum – Beograd. Dolazak u Beograd.

- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas