Sensitive Premium Resort

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek je karakterističan po najluksuznijim hotelskim rizortima. Koncept hotela je poput turističkih naselja, te gosti koji se odluče za boravak u nekom od hotela u ovoj modernoj turističkoj zoni nemaju potrebu da ga napuštaju budući da se o njihovoj zabavi I potrebama brine stručan tim ljudui u oviru rizorta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Sensitive Premium Resort hotel se nalazi u Bogazkentu, 400 m od private hotelske plaže na kojoj se ležaljke i suncobrani koriste bez doplate. Do plaže vozi hotelski shuttle bus. Od centra Beleka udaljen je 5 km, a 30 km od aerodroma u Antaliji. Hotel je otvoren 2016-e godine i zauzima površinu od 18 500 m2.

Sobe: Sensitive Premium Resort hotel u svom sastavu ima 402 smeštajne jedinice, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, klima uređaj, TV, telefon, sef i mini bar. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard, porodične i suite sobe.

Hotelski sadržaj: Gostima hotela Sensitive Premium Resort se poslužuju pansionski obroci u glavnom restoranu, dok su a la carte usluge moguće u 3 restorana (turski, italijanski i riblji). Osim restorana, u ponudi se nalazi i 6 barova (snack bar na plaži bez doplate), poslastičarnica i diskoteka. Od dodatnih usluga i sadržaja hotel poseduje servis za pranje i peglanje veša, usluge lekara na poziv i menjačnicu.

Sport i zabava: Hotel Sensitive Premium Resort poseduje 2 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, dečiji bazen i 3 vodena tobogana u sklopu aqua parka. Ljubiteljima sportskih aktivnosti na raspolaganju su fitnes centar, stoni tenis, bilijar, pikado i teren za odbojku na plaži. Na plaži uz doplatu postoji mogućnost bavljenja određenim sportovima na vodi. Gostima koji žele da se opuste u spa centru na raspolaganju su tursko kupatilo, sauna, prostorije za razne vrste masaža i frizerski salon. Za najmlađe goste namenjen je mini disko i mini klub za decu uzrasta 4-12 god. Sensitive Premium Resort hotel ima organizovanu dnevnu i večernju animaciju.
1.dan                     Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan               Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan                      Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas