Simeon Hotel

Metamorfosi , Sitonija

Opis destinacije

Sitonija nazivaju još i „parkom Halkidikija“. Idealno je mesto za one koji na odmoru priželjkuju vrhunski smeštaj u okruženju nedirnute prirode. Peščane plaže, mali zalivi i svežina borovih šuma je ono što ovde posebno privlači turiste.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel se nalazi u mestu Metamorfosi u samom srcu poluostrva Halkidiki na 7 km od mesta Nikiti i 25 km od Neos Marmarasa. Sastoji se iz četiri objekta.

Plaža:
100 m od plaže. Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, lobby, sef na recepciji, parking, doktor na poziv (uz doplatu), rent a car (uz doplatu), otvoreni bazen, besplatne ležaljke i suncobrani pored bazena, poslovni centar, mini market u blizini hotela, bazen i igralište za decu, bar pored bazena, wi-fi besplatno.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 90 smeštajnih jedinica, koje su smeštene u četiri odvojena objekta. Sve sobe sadrže kupatilo,fen, frizider, terasu, klima uređaj,sef,terasu, telefon,SAT TV.
Ekonomi sobe su smešeten u prizemlju i površine su 17-20 m², namenjene za smeštaj 2 osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja i sofa ležaj.
Standardne sobe površine oko 20 m², namenjene za smeštaj 2 osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja i sofa ležaj.
Comfort sobe su površine 17-20 m².U sobama se nalazi francuski ležaj i jedan standardni ležaj za 1 osobu.
Comfort sobe sa pogledom na bazen, su površine 17-20 m².U sobama se nalazi francuski ležaj i jedan standardni ležaj za 1 osobu.
Porodične sobe su površine oko 25 m²,imaju 4 standardna ležaja ili 3 standardna i sofu.
Junior Suite  su površine oko 30 m², jedisntven proctor pregrađen dekorativnom pregradom, sofa na razvlačenje u jednom delu sobe i francuski ležaj koi se nalazi iza pregrade.Tu su još i aparat za kafu i ketler.
Simeon suite sa terasom, su površine 50-52 m².U sobama se nalazi francuski ležaj i jedan standardni ležaj za 1 osobu. Dnevna soba sa sofom na razvlačenje, 2 odvojene spavaće sobe (francuski ležaj i 2 odvojena ležaja), kupatilo sa tuš kabinom, aparat za kafu i kuvalo za vodu.
Simeon suite sa privatnom terasom.Smeštene su u prizemlju I površine oko 50-52 m². Deo dnevnog boravka sa sofom na razvlačenjei odvojena spavaća soba u kojoj se nalazi francuski ležaj ili dva odvojena ležaja.Tu su još I kupatilo sa tuš kabinom,automat za kafu I ketler.

Usluga:
Usluga u hotelu je polupansion,doručak i večera na bazi švedskog stola, samoposluživanje i all inclusive (sve uključeno).

Kontakt:
http://www.hotel-simeon.gr/metamorfosihotel/index.php/en/

Napomena:
Porodični hotel u srcu Sitonije nudi svojim gostima apsolutan mir i opustanje na samo 100m od plaže.

- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas