Sofitel New York Hotel

Njujork, SAD

Opis destinacije

Njujork, sa svetski poznatim muzejima, najboljim muzičkim i pozorišnim događajima, raznovrsnim restoranima, buticima svetske mode i različitim mogućnostima za zabavu, jedan je od najposećenijih gradova Sjedinjenih Američkih Država. Grad je i sedište muzeja , svetskih korporacija i svih međunarodnih ambasada pri Ujedinjenim nacijama, čije se sedište baš u Njujorku. Jedan je od najvećih gradova , naseljen ljudima iz celog sveta i u njemu možete čuto preko 800 raznovrsnih jezika sveta. Poznat je i kao grad koji nikada ne spava i predstavlja pravi kulturni gigant. Njegova čuvena Statua slobode predstavlja simbol slobode za milione ljudi celog sveta koji su u Njujorku našli utočište. pruža sjajne mogućnosti ljubiteljima umetnosti za obilazak svetski poznatih muzeja i galerija, kao što su Metropoliten muzej, Muzej Gugenhajm, Muzej modernih umetnosti Empajer stejt bilding, Krajsler zgradu, Bruklinski most koji spaja Menhetn i Bruklin, nadaleko čuvena Peta avenija, Central park i Kolumbus Skver u njegovoj neposrednoj blizini, Moma muzeji i Brodvej bulevar koji se proteže od juga do severa. Grad koji je neiscrpna inspiracija, u kojem je snimljen veliki broj filmskih scena i muzičkih spotova, zbog čega ćete imati utisak da ga već poznajete, betonska džungla u kojoj se prave snovi, koketan i beskrajno privlačan od svog nastanka, pa sve do danas.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Na odličnoj lokaciji, smešten u središtu Manhattana, u blizini Pete avenije i luksuznih prodavnica, pozorišta na Brodveju, Brajant parka i Tajms Skvera.

Hotelski sadržaj: Hotel poseduje superior sobe sa velikim prozorima, flat screen TV, fen za kosu, mini bar, radni sto, klima uređaj i sef. Kreveti mogu biti king ili queen size ili dva odvojena single kreveta. Superior soba ima svoje kupatilo. Internet je besplatan u celom hotelu.  Hotel je blizu svih glavnih mesta dešavanja, a dovoljno daleko da možete da se odmorite. Recepcija radi 24h dnevno.

Kontakt: www.sofitel-new-york.com

Napomena: Dobar izbor hotela za goste koji žele i vole da obilaze grad, da su u centru dešavanja i u srcu grada Njujorka.  
Prvi dan – individualni check in na šalteru avio kompanije na čijem letu se izdaju avio-karte i let prema itinereru. Organizovani ili individualni transfer (transfer može biti organizovan od strane agencije po želji putnika uz doplatu ili putnik sam može obezbediti transfer prema svojoj želji) do hotela po izboru. Smeštaj. Noćenje.

Drugi - pretposlednji dan - Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individuale aktivnosti.

Poslednji dan - Napuštanje hotela. Transfer (organizovani ili individualni) od hotela do aerodroma. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas