Sousouras Bungalows

Hanioti, Kasandra

Opis destinacije

Poluostrvo na severu Grčke sa najlepšim plažama u toj oblasti, koje se protežu uz obalu u dužini od 500 kilometara. Do Halkidikija se stiže u varijanti organizovanog ili sopstvenog prevoza uz napomenu da je ovo najbliže more turistima iz Srbije. Kasandra je raj na zemlji. Naselja na ovom prstu su sačuvala ekološku nit pa se ova zona, s pravom, smatra jednom od najboljih za odmor u Grčkoj. Sitonija nazivaju još i „parkom Halkidikija“. Idealno je mesto za one koji na odmoru priželjkuju vrhunski smeštaj u okruženju nedirnute prirode. Peščane plaže, mali zalivi i svežina borovih šuma je ono što ovde posebno privlači turiste.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Hotelski kompleks bungalovskog tipa smešten na samoj plaži i na nekoliko metara od centra mesta Hanioti. Sastoji se iz glavne zgrade i nekoliko velikih bungalova gde su raspoređene smeštajne jedinice.

Plaža:
Hotel je smešten na plaži koja je peščano šljunkovita. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju.

Hotelski sadržaj: 
Bar, bar kraj bazena, kafe, dečiji bazen, bašta, parking, bar na plaži, recepcija, restoran, snek bar, otvoreni bazen, TV soba, teren za košarku, bilijar, mini klub za decu, dečije igralište, video igrice, organizacija grčkih večeri, sportovi na vodi.

Sobe: 
Hotel raspolaže sa 77 smeštajne jedinice. Sve sobe sadrže klima uređaj uz doplatu, SAT TV, mini-bar (dodatno se plaća), telefon, radio, kupatilo, fen za kosu, terasu ili balkon, sef (uz doplatu). Standardna soba površine oko 23 m²,sadrže dva odvojena ležaja i sofa ležaj, smeštene širom kompleksa, u bungalovima i glavnoj zgradi, sa pogledom na baštu ili more, namenjene za 2-3 osobe. Standardna soba za 4 osobe površine oko 23 m², sadrže dva odvojena ležaja i sofa ležaj, smeštene širom kompleksa, u bungalovima i glevnoj zgradi, sa pogledom na baštu ili more, predviđene za 2-4 osobe . Family soba površine oko 30 m², prostrane, smeštene u glavnoj zgradi ili u bloku bungalova, ima dve sobe: dnevna soba sa sofama i spavaća soba sa dva odvojena kreveta, namenjene za 2-4 osobe. Family bungalov površine oko 30 m², smešteni u bloku bungalova, dve standardne spavaće sobe sa odvojenim ležajevima, idealno za porodice sa starijom decom, namenjene za 2-5 osoba.

Usluga: Usluga u hotelu je polupansion. Obroci se služe po principu švedskog stola, samopposluživanje.

Kontakt: www.sousourashotel.com 

Napomena: Na jedinstvenoj lokaciji, na samoj plaži i veoma blizu centra mesta Hanioti na prvom prstu Halkidikija, ovaj mali hotel bungalovskog tipa nudi sve pogodnosti za aktivan odmor.
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas