Stella Elite Resort & Spa

Side, Turska

Opis destinacije

Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj. Njegovu okolinu oplemenjuju plantaže nara. Danas je Side slikoviti centar sa antičkim ostacima, dve peskovite plaže, brojnim radnjama i hotelima, kafićima i restoranima koji gledaju na more... U uskim ulicama se nalaze suvenirnice koje nude turske rukotvorine. U neposrednoj blizini se nalazi hram Apola, rimsko kupatilo (danas muzej), fontane, pozorište i grobnice.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Kumkoy, Side. Udaljen je 65km od aerodroma u Antaliji i 70km od centra Antalije. Od plaže je udaljen 750 metara.

Opšti podaci
Resort je otvoren 2020. a poslednji put renoviran 2023. godine i prostite se na površini od 9000m2. Na 6 spratova raspoređeno je 235 soba( standard, suite  i 2 sobe prilagođene za osobe sa invaliditetom). Hotel je samo za odrasle(16+).

Hotel ima glavni restoran Halley Restaurant, 2 à la carte restorana (Sirius – riblji, Aldebaran – turski), poslastičarnicu, Captain Stella restoran i barove ( Beach, Capella, Altair, Irish Pub i Rigel Bar).

Plaža
Hotel ima sopstvenu peščanu plažu sa restoranom i barom, koja je od hotela udaljena 750m (postoji organizovan shuttle servis do iste). Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri za plažu se mogu besplatno koristiti. 

Smeštaj
Hotel raspolaže sa 235 smeštajnih jedinica. Sve sobe poseduju centralnu klimu, SAT TV, sef, mini bar, set za kafu i čaj i fen.  Svaka soba ima kupatilo sa tuš kabinom.

Standardne sobe, kojih ima ukupno 226, imaju površinu od 26m2, a mogu imati pogled na bazen ili na baštu. U sobi je jedan bračni ili dva single kreveta.
Suite sobe, kojih ima ukupno 7, imaju površinu od 35m2, a sastoje se od spavaće i dnevne sobe. 
Low Cost sobe nemaju balkon i površine su 20-26m2.

Plaća se: telefon i room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive  – doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima). U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, određena uvozna pića, užine u određeno doba dana, sladoled i vafli na dve različite lokacije, turske palačinke i poslastičarnica. Gostima su na raspolaganju i nekoliko barova, od kojih je Cappela Bar otvoren 24 h.

Plaća se: a la carte restorani (jednom u toku boravka besplatno uz prethodnu rezervaciju), šampanjac, premium vina i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Lekar, frizer i prodavnice različitog tipa.

Sport i zabava
Otvoreni bazen, zatvoreni bazen, fitness centar, disko i animacija u toku dana i večeri, Wi-Fi.

Plaća se: svi sportovi na vodi, ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Sauna, parno i tursko kupatilo (hamam), slana soba i fitness centar. 

Plaća se: različite vrste masaža i tretmana za negu lica i tela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas