Sunrise Studios

Hanja, Krit

Opis destinacije

Hanja ili kako je još zovu kritska kraljica, ovaj epitet nosi s razlogom. Luka sa svojim venecijanskim svetionikom krasi ovaj grad i čini, zajedno sa kućama iz venecijanskog i turskog perioda, sliku nezaboravnom. Upravo je taj kadar omiljen svim posetiocima koji Hanju posete i odatle ponesu svoje najlepše fotografije. Hanja je vrlo živopisan grad, sa brojnim uskim uličicama raznobojnih fasada, pregršt radnji i suvenirnica, kafea i taverni sa ukusnim kritskim specijalitetima, što zajednočini da u Hanji provedete nezaboravne trenutke u toku svog letovanja. Ovaj deo grada jedinstvene atmosfere koja podseća na italijanske gradove Firencu ili Veneciju, je pod zaštitom kao istorijski spomenik od posebnog začaja. Do atraktivnih plaža na zapadu Krita može se stići veoma dobrim putevima pa su tako vredne pomena sledeće plaže: Šejtan Limani uvala (20 km), gradić Kisamos odakle polazi brod do čuvene Balos lagune (38 kilometara), Falasarna plaža tirkiznog mora i belog peska (50 km), Elafonisi plaža kao najatraktivnija tačka (67 km). Najatraktivnija letovališta koja se pružaju od Hanje u pravcu zapada su: Agija Apostoli, Kalamaki, Kato Stalos, Platanjas, Agia Marina, Maleme i Kolimbari.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Sunrise studios je smeštajni objekat koji se nalazi u popularnom mestu Agia Apostoli, regiji nekoliko lepih peščanih plaža od kojih dve smeštene u uvali, što doprinosi uživanju u mirnom moru. Ovo letovalište nosi epitet jednog od lepših na zapadnom delu Krita, kako zbog lepota plaža, tako i zbog blizine “kritske kraljice” nekadašnje prestonice, Hanje. Mnoštvo kafeterija, restorana i prodavnica čini ovo mesto interesantnim za boravak. Od aerodroma hotel je udaljen 17 kilometara.

Plaža:
Hotel je udaljena od peščane plaže sa postepenim ulaskom u more oko 300m, gde se mogu naći brojni suncobrani i ležaljke (uz doplatu). Osim ove, na pešačkoj distanci od Sunrise studija se mogu naći još tri jednako atraktivne peščane plaže.

Sadržaj hotela:
Ovaj porodično vođen objekat nudi studije koji se mogu naći na prizemlju ili prvom spratu. Recepcija je na raspolaganju nekoliko sati u toku dana. Dvorište krase palme i ukrasno bilje što čini boravak u ovom smeštajnom objektu veoma prijatnim. U blizini studija se nalazi objekat čiji bazen je na raspolaganju gostima.

Sobe:
Hotel poseduje svega 8 studija koji su nedavno renovirani. Mogu da prime maksumum dve osobe. Sve sobe sadrže klima uređaj (besplatno), Wi-Fi (besplatno) sef (besplatno), mini kuhinju sa elementima za pripremanje laganih obroka, ketler, frižider, SatTV, kupatilo sa tušem, fen, balkon. Za putnike koji broje više članova, postoji mogućnost smeštaja studija jedan pored drugog, što predstavlja idealno rešenje za one koji putuju porodično ili sa prijateljima.

Usluga:
Najam.

Kontakt:
www.sunrise-suites.com

Napomena: 
Preporuka za parove i sve one putnike koji žele da uživaju u lepom mestu nadomak grada Hanja. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas