Hotel Seven Seas Hotel Blue (ex. Otium Seven Seas)

Side, Turska

Opis destinacije

Jedinstveno letovalište, smešteno na malom, ravnom, svega 300 m širokom i 800 m dugom poluostrvu. Nalazi se na samoj njegovoj ivicii sa obe strane je okruženo dubokim plavim Mediteranom. Glavne odlike ovog grada, udaljenog 75 km od Antalije, su brojne arheološke iskopine iz rimskog doba. Ova nekada mala ribarska luka je danas jedno od posećenijih letovališta u Turskoj. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj, smešten na malom poluostrvu u Sredozemnom moru, na oko 75 km udaljenosti od Antalije. Prelepa obala mesta Side i njegove plaže, čine ga jednim od omiljenih turskih letovališta. Plaže u mestu Side poznate su kao istočna i zapadna plaža, obe su pešcane, prekrivene zlatnim peskom. Zapadna plaža nudi brojne mogućnosti za uživanje u sportovima na vodi, kao što su skijanje na vodi i parasejling, a organizuju se i čamac ture do vrlo dobrih mesta za ronjenje i pecanje. Priobalje je plitko, pa je dobar izbor za porodice koje letuju sa malom decom. Istocna plaža je manje prometna i manje razvijena u odnosu na zapadnu, u nekim delovima ona je kamenita, često pri ulasku u vodu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Seven Seas Hotel Blue (ex. Otium Seven Seas) se nalazi na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži dugoj 140 m (najudaljenine sobe od plaže mogu biti i do 400 m udaljene), 6 km od antičkog grada Side, 75 km od grada Antalija, 70 km od aerodroma u Antaliji. Hotel raspolaže sa 357 soba.

Hotelska ponuda:
Recepcija, restoran, tri a la carte restorana uz rezervaciju unapred jednom tokom boravka, nekoliko barova (lobi bar, bar na plaži, Ocean beach bar, Cave bar, Slide pool bar), disko, aktivnosti za decu: Kids World (od 09:30 do 17:00)  soba za najmlađe (0-4 godina), igraonica (5-12 godina), bazen za decu, raznovrsne animacije za decu, mini disko; otvoreni i zatvoreni bazen, tobogani (+12 godina), ležaljke i suncobrani na plaži i kod bazena (besplatno), peškiri za plažu (uz depozit), sportske animacije, 2 teniska terena, stoni tenis, pikado, odboka na plaži, mini golf, mini fudbal, step, aerobik, zumba, pilatis, gimnastika u bazenu, TV sala, pozorište, fitnes sala, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, besplatan Internet u hotelu i u sobama.   

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
room service, usluge telefoniranja, korišćenje faksa, fotokopiranje, perionica veša, hemisko čišćenje, a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna flaširana i konzervirana pića, energetska pića, ceđeni sokovi, sportovi na vodi, časovi tenisa i oprema, tenis u noćnim terminima, bilijar, market, frizerski salon, usluge fotografisanja, rentiranje automobila, doktor, usluga čuvanje dece, masaže, piling tela, nega lica i kože, manikir, pedikir, usluga čuvanje dece, internet kutak i kompjuterske igre.

Sobe:
klima uređaj (centralno), telefon, SAT LCD TV, Wi-Fi internet, mini bar, saf, set za čaj i kafu, kupatilo, fen, balkon ili terasa (9 standardnih soba u glavnoj zgradi pogled bašta nemaju balkon/terasu kao i 6 junior suita).

Ishrana:
ultra all inclusive - " ultra sve uključeno" prema hotelskim pravilima - doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela); poslepodnevne užine i domaća alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim terminima. 

https://www.otiumhotels.com/hotels/otium-hotel-seven-seas/gallery/  
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas