Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na samo sat vremena vožnje od atinskog Internacionalnog aerodrome - Elefterios Venizelos. Hotelski kompleks je smeten na  2 km od centra gradića Lutraki. U okolini mesta, pored Korintskog kanala postoji dosta interesantnih arheoloških lokacija koje vredi posetiti. Posebno je poznat i značajan antički teatar Epidaurus, zatim Svetilište boginje Here, a tu je i Plavo jezero i čuveni svetionik.

Plaža:
Hotelska plaža, sastoji od većeg broja manjih uvala koje su uredjene i šljunkovite. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj:
Hotel je kompletno renoviran. U okviru hotela nalazi se glavni restoran, više a la carte restorana i taverni, lobby bar, lounge bar sa prelepim pogledom, spoljašni bazen, spoljašnji bazen za decu, unutrašnji bazen, dečiji mini klub, wellness&spa centar, tereni za košarku i tenis, centar za sportove na vodi, amfiteatar kapaciteta 900 ljudi.

Sobe:
Sve sobe imaju fen za kosu,klima uređaj,kupatilo,mini bar,sef,telefon i satelitsku tv. Gotovo sve smeštajne jedinice ovog luksuznog hotelskog kompleksa gledaju na Korintski zaliv što gostima stvara poseban ugođaj. Hotel raspolaže sa dva tipa apartmana, executive i deluxe. Executive apartmani nalaze se u glavnoj zgradi i veličine su od oko 35 m²- 59 m². Executive Junior apartmani mogu biti sa pogledom na baštu, more, direktnim pogledom na more sa 1. sprata ili sa privatnim jacuzzijem; Executive apartmani sa jednom ili dve spavaće sobe sa pogledom na baštu ili more. Deluxe junior apartmani nalaze se u bungalovima veličine oko 36 m², sa pogledom na baštu ili more i mogu imati privatan bazen na terasi.

Usluga: 
Usluga je polupansion, obroci se služe po principu švedskog stola.

Kontakt: 
www.wyndhamloutrakiresort.com

Napomena:
Od ove godine hotel Poseidon resort je promenio vlasništvo i postao deo svetski poznatog lanca, podeljen je na  dva posebna hotela, Whyndham i Ramada. Svi gosti jednog hotela mogu da koriste sadržaje drugog i obrnuto. Whyndham Loutraki hotel preporučujemo najpre parovima ,a zatim i svim ostalim gostima koji žele da uživaju u svim pogodnostima koje ovaj luksuzni kompleks pruža. Resort predstavlja pravi izbor i za roditelje sa decom.
 
1. dan BEOGRAD - ATINA
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Let za Atinu JU532 (oko 1:45). Transfer do hotela. Smeštaj u izabran hotel. Noćenje.

2. do 7. ili 10. dan ATINA
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8. ili 11. dan ATINA - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let za Beograd JU513. Sletanje u
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas