Akrathos Beach Hotel

Uranopolis, Atos

Opis destinacije

URANOPOLIS (Ouranoupolis) je glavno odmaralište na Atosu koje je smešteno na ulazu u Svetu Goru (Agios Oros) i oko 130km od Soluna. Ime se prevodi kao „Nebeski grad“ i mnogi i smatraju da je nebeski. Ouranoupolis je zaista veoma atraktivno odmaralište sa brdima u nizu u pozadini na divnom kraju Grčke. Slabo je pogođen masovnim turizmom, a najznamenitija zgrada je vizantijski toranj Prosforio, koji se nalazi pored luke Uranopolis. Toranj je najveći i najbolje očuvan na celom Halkidikiju. Sagradio ga je manastir Vatopediou u 14-om veku. Postoji nekoliko dobrih plaža u Uranopolisu. Glavna gradska plaža je prijatan dugi potez peska koji se pruža od luke. Uranopolis je prilično veliko mesto i ima banke i urbane autobuse ka Solunu, kao i autobuse za Sitoniju i Kasandru. U mestu takođe postoje apoteke i turističke radnje, kafići i taverne, kao i uobičajeni minimarketi i pekare.Postoje dnevne ture brodićima oko Atosa kao i izleti do Drenia ostrvaca. Najveće je poznato kao „Magareće ostrvo“ i tu ima dobrih peskovitih plaža i letnja taverna.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na poluostrvu Atos, udaljen oko 1.2 km od Uranopolisa, 8 km od Jerisosa, 125 km od aerodroma "Makedonia" u Solunu. Ukupna površina hotela je 13.000 kvadrata. Hotelski kompleks se sastoji od više trospratnih zgrada.

Plaža:
Hotel je udaljen 100 m od šljunkovito-peščane plaže, mostom se prilazi plaži. Ležaljke i sunocobrani na plaži su besplatni za goste hotela. Peškiri za plažu se mogu iznajmiti uz depozit.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju recepcija, restoran, taverna, glavni bar, bar na plaži, bar pored bazena, bazen, ležaljke i suncobrani kod bazena, parking, teretana, WI FI internet dostupan u javnim delovima hotela.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 268 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže kupatilo, fen za kosu, telefon, sef (uz doplatu), klima uređaj, set za kafu/čaj (kuvalo za vodu, šolje), WI FI internet, balkon ili terasu.
Standard sobe površine oko 18m², namnjene za smeštaj 2-4 osobe, sadrže francuski ili dva standard ležaja i krevete na sprat ili sofu na razvlačenje.
Suit porodični Executive površine oko 40m², renovirane 2017. godine, sadrže dve sobe, spavaća soba sa kliznim vratima (u kojima se nalazi francuski ležaj) i dnevni boravak sa dva odvojena ležaja. Namenjeni su za smeštaj 2-4 osobe.
Luxury Loft Suite površine oko 40m², renovirane 2017. godine. Prostrane suite sadrže dnevni boravak sa sofom, francuski ležaj, providno staklo između kupatila i sobe. Namenjene za smeštaj dve odrasle osobe ili dve odrasle osobe i dete do 6 godina starosti.

Usluga:
All Inclusive. Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt: 
http://www.akrathos-hotel.gr
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas