Alexander Hotel

Giardini Naxos, Sicilija

Opis destinacije

Sicilija je najveće ostrvo u Mediteranu čije obale zapljuskuju vode Jonskog,Tirenskog i Sredozemnog mora. Raznolika i apsolutno očaravajuća priroda, prelepe plaže, brda pokrivena nasadima vinove loze, bogatstvo zelenila i fascinatna Etna, najveći aktivni vulkan u Evropi, samo su neki od razloga zašto treba posetiti i doživeti Siciliju. Bogatu kulturnu baštinu ostrva kreirali su mnogi narodi. Poseta ostrvu nudi i mogućnost da upoznate Pjacu Armerina sa čuvenim rimskim mozaicima, Agriđento sa dolinom grčkih hramova, barokni grad Raguzu, renesansnu Sirakuzu i nadasve šarmantnu Taorminu. Dodatak na uživanje su kulinarski specijaliteti I gostoprimstvo Sicilijanaca...Na Siciliji ćete zaista imati osećaj kao da ste ušli u vremeplov i otplovili daleko od sadašnjice, ako samo malo dublje “zaronite” u unutrašnjost ostrva i posetite neka od sicilijanskih seoca. Ovde ćete osetiti onu pravu Siciliju, specifičnu atmosferu i način života po čemu su sicilijanci nadaleko poznati.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Manji porodični hotel nalazi se u srcu zone Rekanati, Đardini Naksosa, pruža mogućnost prijatnog aktivnog odmora. Nalazi se u blizini mnogobrojnih restorana, barova, suvenirnica, kao i autobuske stanice, odakle se svakih pola sata možete uputiti ka Taormini ili Kataniji. Hotel je renoviran 2018 godine.

Plaža: 
Od plaže je udaljen 250 metara. Ležaljke i suncobraniti se mogu iznajmiti uz doplatu.

Hotelski sadržaj:
Gostima je na raspolaganju: recepcija, otvoren bazen sa terasom za sunčanje, bar, restoran, privatni parking koji se nalazi na 30m od hotela, WIFI u javnim delovima hotela.

Sobe: 
Hotel poseduje 29 soba. Standardne sobe su kvadrature oko 20m2, kompletno renovirane, sa balkonom i pogledom na grad i Etnu. U svom sastavu poseduju: klima uređaj, SAT TV, fen, sef, WIFI, kupatilo sa tušem.

Usluga:
Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom- švedski sto, samoposluživanje.

Kontakt:
www.hotel-alexander.eu
1.dan BEOGRAD – SICILIJA (PALERMO) Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“kod šaltera Big Blue, minimum dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme leta. Direktan let za Palermo redovnom linijom kompanije Air Serbia u trajanju od dva sata. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. - 10. dan SICILIJA (PALERMO) Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, s obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11/12. dan SICILIJA (PALERMO)- BEOGRAD Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let za Beograd redovnom linijom kompanije Air Serbia u trajanju od dva sata. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas