Hotel Cullinan

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek je moderan turistički centar koji sve više postaje poznata destinacija zbog luksuznih hotela sa visokim nivoom usluge, pešcanih plaža i golf terena okruženih zelenilom.Belek je novo, moderno turisticko naselje koje se nalazi na 30 km istocno od Antalije. Ovo mesto prepoznatljivo je po luksuznim hotelima, dugim pešcanim plažama, borovim šumama, eukaliptusima i divno uređenim baštama. Čuven je i po dobrim golf terenima, kao i Nacionalnom golf parku. U Beleku se održavaju mnogobrojna svetska takmičenja u golfu. Belek predstavlja jedinstveno prirodno okruženje za veliki broj ptica. Posebno mesto zauzima sova, koja je istovremeno i zaštitni znak grada. Pored antičkih gradova Perge i Aspendos, koji se nalaze u blizini Beleka, preporučuje se za posetu i vodopad Manavgat, koji je zaista impresivan.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Cullinan Belek je novootvoren hotel u junu 2022 i nalazi se na sopstvenoj peskovitoj plaži, udaljen 26 km od aerodroma u Antaliji, 36 km od grada Antalija. Od centra u Beleku udaljen je 6 km. Spada u grupu luksuznih hotela. Sastoji se od glavne zgrade, lagune i vila.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, poseban meni za vegane, dijabetičare, alergije i sl na upit, wifi u celom hotelu, Cullinan bistro 24/7 a la carte resotran, zona za video igre, čokolaterija, 6 a la carte restorana,  2 dečija restorana, više barova, fitnes centar, hamam, sauna, bazeni za odrasle i decu.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
sobna usluga, butici, privatni časovi tenisa, organizacija događaja, frizer, čuvanje deteta, masaže, pedikir, manikir, iznajmljivanje jahte, sportovi na vodi, rent-a-car, golf

Ležaljke, suncobrani, peškiri za plažu su besplatni.

Sobe:
Superior sobe su površine od oko 28-45 m2 i imaju klima uređaj, LCD TV, telefon, Wi-Fi internet, mini bar, sef, set za kafu i čaj, bademantil i papuče, kupatilo, balkon.

Ishrana:
ultra all inclusive – “sve uključeno” prema hotelskim pravilima - samoposluživanje, izbor više jela: doručak, ručak, večera, snekovi. Lokalna alkoholna i bezalkolna pića prema hotelskim terminima.

 Za sve goste koji dolaze na medeni mesec u cenu je uključena doručak u sobi jedan dan tokom boravka po izboru, cveće i baloni po dolasku, činija voća i čokolada kao i flaša vina po dolasku. Potrebno je pre odlaska naznačiti. Ponuda važi za sve parove koji su u braku max 3 meseca

Hotelska ponuda
Hotel Cullinan Belek pruža vrhunski luksuz i udobnost i odlična je destinacija za pravi odmor. Hotel je za sve kategorije putnika i prostire se na površini od 170.000 m2 , dok se golf teren prostire na 1.100.000m2 i nudi vrhunski komfor.

Hotel je apsolutna preporuka za sve kategorije putnika.
Sobe: 600 Zgrada: Glavna zgrada, Lagune i Vile Spratova: 8 Liftova: Da
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas