Art Grand Paradiso

Sorento, Italija

Opis destinacije

Sorento je jedno od najpoznatijih letovališta Italije. Romantični grad sunca, otmen, gostoprimljiv i prepun mediteranskog duha. Visoka brda, doline i planine pretvaraju se u terase koje se spuštaju ka moru. Kapri je jedno od najlepših ostrva Italije prepoznatljivo po obilju prelepih mirisa poznato je još od antičkih vremena, gde su Rimski carevi imali svoje vile, zbog izuzetno prijatne klime i prelepog pogleda.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Moderno i umetnički dizajniran hotel kao što i samo njegovo ime govori, lociran je na uzvišenju iznad Sorenta, od čijeg centra je udaljen oko 1,5 km. Obezbeđen je besplatan šatl bus od hotela do centra Sorenta za goste hotela, prema hotelskom rasporedu. Na 500 m od hotela nalaze se barovi, apoteka i prodavnice. Od aerodroma u Napulju je udaljen oko 51 km.

Plaža:
Manja plaža najbliža hotelu, nalazi se u mestu Sent Anjelo, na 5 minuta vožnje ili 15-20 minuta hoda. Gosti hotela mogu koristiti hotelski šatl bus do stanice u Sorentu, od koje su na pešačkoj udaljenosti do luke i nekoliko plaža.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, restoran (obavezan dres kod – duge nogavice za muškarce tokom večere), bazen, peškiri za bazen su uz depozit od 40 eur (depozit se vraća poslednjeg dana), ležaljke i suncobrani pored bazena, snek bar, kompjuterska prostorija, wi – fi u svim prostorijama hotela, teretana 24h (besplatno), wellness centar i kozmetički tretmani (uz doplatu).

Sobe:
U ponudi su premium sobe i premium sobe sa pogledom na more. Maksimalni kapacitet u sobi je dvoje odraslih i dvoje dece do 12 godina ili troje odraslih I jedno dete do 12 godina. Svaka soba sadrži: klima uređaj, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, fen, mini bar, sef, SAT TV, WI-FI (besplatno).  Sobe su po strukturi dvokrevetne (poseduju francuski ležaj ili 2 odvojena kreveta) dok su svi ostali ležajevi u sobi pomoćni (za dete do 12 godina ili treću odraslu osobu). Jednokrevetna soba je isključivo za 1 osobu, 1 standardni ležaj.

Usluga:
Usluga je na bazi noćenja sa doručkom - bogat slatko/slani doručak (švedski sto-samoposluživanje) ili polupansion (večera set meni, izbor tri jela).

Napomena:
Preporuka za sve tipove gostiju koji žele da spoje smeštaj u modernom hotelu I obilazak jedne od najlepših destinacija u Italiji.

Kontakt:  https://arthotelgranparadiso.com/?lang=en

1. dan BEOGRAD – NAPULJ (SORENTO)
Čekiranje putnika na aerodromu Nikola Tesla dva sata i 30 minuta ranije u odnosu na vreme poletanja. Predviđeno poletanje aviona petkom u 12:40h po lokalnom vremenu. Direktan let redovnom linijom Air Srbije za Napulj, broj leta JU440. Predviđeno vreme sletanja na aerodrom u Napulju je u 14:10 po lokalnom vremenu. Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do izabranog smeštajnog objekta. Smeštaj u izabrani hotel. Noćenje.

2. do 7. dan - SORENTO
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8. dan NAPULJ (SORENTO) – BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma u Napulju. Direktan let za Beograd redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU441. Predviđeno vreme leta iz Napulja petkom u 14.55h po lokalnom vremenu. Sletanje u Beograd predviđeno je u 16.15h po lokalnom vremenu. Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Kraj programa. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas