Despotiko Apartments and Suites

0, Sitonija

Opis destinacije

Sitonija nazivaju još i „parkom Halkidikija“. Idealno je mesto za one koji na odmoru priželjkuju vrhunski smeštaj u okruženju nedirnute prirode. Peščane plaže, mali zalivi i svežina borovih šuma je ono što ovde posebno privlači turiste.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel Despotiko se nalazi na jednoj od najlepših i najdužih plaža Halkidikija, Tristiniki. Od aerodrome u Solunu je udaljen 120 km a do Neos Marmarisa 17 km.

Plaža:
Duga i široka plaža od belog peska je ispred samog hotela a jedna je od najlepših i najpoznatijih na Halkidikiju. Suncobrani i ležaljke na plaži su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj: 
Sastoji se od glavne zgrade sa recepcijom, restoranom i četiri suite na prvom spratu sa zasebnom terasom i jacuzzi-jem, kao i dva objekata sa renoviranim sobama i nekoliko različitih apartmana, kako u prizemlju sa direktnim izlazom u vrt, tako i na spratu. Smešten na oko sto metara od sopstvenog dela plaže, okružen mediteranskim vrtom, hotel Despotiko ima bazen sa barom, dečji bazen i igralište, restoran, tavernu, mali otvoreni biskop, crkvicu, wi-fi Internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), bilijar (uz doplatu na licu mesta), stoni tenis, parking.

Sobe:
Despotiko nudi različite tipove apartmana, svitova i bungalowa a svaki od njih sadrži wi-fi uz doplatu, TV, telefon, A/C, sef, tuš, ogledalo za šminkanje, fen za kosu, kuhinju sa osnovnom opremom, minibar, nameštena terasa, svakodnevno čišćenje.
Baby apartman površine oko 25 m², namenjene za smeštaj dve osobe, sadrže dva standardna ili francuski ležaj. Locirani su u prizemlju i imaju direktan izlaz na u baštu ili bazen.
Superior apartmani mogu biti u prizemlju sa direktnim izlazom u baštu ili na prvom spratu sa balkonom. Imaju površinu od 30 m², namenjene za smeštaj dve odrasle i dvoje dece (francuski ležaj i sofa na razvlačenje).
Deluxe apartmani se nalaze na prvom ili drugom spratu, imaju balkon i gledaju na hotelsku baštu i bazen. Površine su 30 m² i imaju odvojenu spavaću sobu od dnevnog dela gde se nalazi sofa na razvlačenje, namenjene za smeštaj do4 osobe (dve odrasle i dvoje dece ili tri odrasle i dete).
Loft porodični suite se prostire na dva nivoa i ima 40m². Postoji Tip 1 (sa francuskim ležajem u prizemlju a dva singl kreveta na spratu) i Tip 2 (francuski ležaj na spratu a dva singl kreveta u prizemlju). Namenjeni za smeštaj do pet osoba (dve odrasle i troje dece).
ECO-friendly Suite površine oko 45 m², smeštene u prizemlju ili na prvom spratu, namenjene za smeštaj dve osobe, sadrže francuski ležaj.
Grand ECO-friendly suite površine oko 65 m², smeštene u prizemlju ili na prvom spratu u nvoizgrađenom bloku zgrada. Imaju odvojenu spavaću sobu od dnevnog boravka, namenjene za smeštaj 2-3 osobe.
ECO-friendly Villa je bungalov sa privatnim bazeno površine oko 130 m², sadrže dve odvojene sobe i dnevnu sobu, namenjene su za smeštaj 2-5 osoba.

Usluga:
Usluga u hotelu je polupanison. Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
https://hoteldespotiko.gr/#experience
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas