Diar Lemdina

Hamamet, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Pogodna lokacija hotela takođe vam omogućava da lako istražite lokalne atrakcije kao što su tematski park Carthage Land, golf teren Jasmine i niz tradicionalnih sela, smeštenih u prelepom planinskom pejzažu. 

Opšti podaci
Diar Lemdina Hotel se nalazi u srcu Mediterana, bisera novog turističkog naselja Jasmin Hammamet. Hotel je udaljen 300 m od plaže, poseduje tematski park, spa centar, saunu i bazen. U ovom hotelu pružiće vam lepo iskustvo i nezaboravan odmor. Hotel Diar Lemdina vam nudi izbor da prenoćite u jednom od tri bloka “EL BOUSTEN”, “ERRIADH” ili “SIDI BOU SAID” usred njihovih bašta i njihovih privatnih bazena. Hotel Diar Lemdina raspolaže sa 190 apartmana i 40 dvokrevetnih soba. 
Plaža
Hotel ima svoju plažu, udaljenu 300m od hotela.

Smeštaj
Hotel Diar Lemdina raspolaže sa 190 apartmana i 40 dvokrevetnih soba. 190 apartmana su: 12 junior apartmana, 59 senior apartmana, 112 apartmana Ambassador i 7 apartmana Roial. 
Sve sobe u hotelu su potpuno opremljene i sadrže sopstveno kupatilo, balkon, internet, klimu, TV, telefon, mini bar, sef, fen.
Standard double room – 18  m²
Superior double room – 35 m² 
Junior Suite – 75 m²
Ambassador Suite – 120 m² 
Hrana i piće
U sklopu hotela se nalaze dva restorana – tradicionalni tuniski koji služi lokalna i internacionalna jela na bazi švedskog stola, a tu je i restoran Šeherezada koji služi ukusne orijentalne specijalitete. Takođe je domaćin zabavne emisije 1001 noć. Hotelski kafić je još jedno mesto za opuštanje i uživanje u osvežavajućem piću uz lagane zalogaje.
Hotel je na bazi All inclusive usluge.
Plaća se: sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a’ la carte restorani i ostalo van koncepta.

Usluga
Usluga u hotelu je na bazi All Inclusive.

Sport i zabava
U sklopu hotela nalazi spoljašnji bazen.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas