Dragut Point South

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Turgutreis, 1km od centra Turgutreisa, 18km od centra Bodruma i oko 50km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2015. godine, zauzima površinu 10.000m² i ima ukupno 84 sobe. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, glavni bazen, Spa centar, 2 bara, kao i dnevne i večernje animacije.

Za decu tu je dečiji bazen. Na upit gosti mogu da dobiju na korišćenje kolica i krevetac za bebe.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel je smešten na svojoj 100m dugoj peščanoj plaži sa dokom. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Smeštaj
Sve sobe u hotelu imaju tuš WC, kadu, split klimu, fen, mini bar, sef, direktan telefon, Wi-Fi, balkon i pogled na more.

Comfort soba sa pogledom na more ima površinu 23m², a comfort suite ima površinu 36m² i  sastoji se od dve prostorije.

Plaća se: telefon.

Hrana i piće
Hotel ima uslugu All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, užina, večera i ponoćna supa u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana hotel poseduje i dva bara: Lobby bar i Snack bar. U koncept su uključena sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: uvozna flaširana i premium pića, ceđeni sokovi, turska kafa i sve ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Doktor, servis za peglanje veša, fotograf, fax.

Sport i zabava
Hotel ima glavni bazen za odrasle, dečiji bazen, a od ostalih aktivnosti tu su: odbojka, pikado, boćanje, stoni tenis, igre u bazenu, gimnastika u vodi, fitness centar, kao i brojne dnevne i večernje animacije i programi. Internet je dostupan u lobiju hotela.

Plaća se: sportovi na vodi iostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna.

Plaća se: masaže i svi ostali tretmani lica i tela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas