The Hello Hotel

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Gümbet na oko 3km od centra Bodruma i oko 35km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel je renoviran 2021. godine i prostire se na 2.000m2. Raspolaže sa ukupno 58 soba i sastoji se od glavne zgrade i 5 blokova. Gostima su na raspolaganju 3 bazena (od kojih je jedan dečiji), bar, restoran, Wi-fi. Nalazi se na odličnoj lokaciji, na samo 200m udaljenosti od glavne ulice u Gumbetu.

Plaža
Hotel koristi gradsku plažu na kojoj je sve uz doplatu, od plaže je udaljen oko 120m. Upotreba suncobrana i ležaljki na bazenu se dodatno ne naplaćuje.

Smeštaj
Hotel raspolaže sa 58 soba. Sve sobe imaju SAT TV, klimu, telefon, fen, kupatilo, Wi-fi internet. 

Standard land view su površine 16m2 i nemaju terasu/balkon.
Standard pool view su površine 18m2.
Superior land & pool view sobe su površine 21m2, pored gore navedenog imaju ketler i frižider.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (na bazi švedskog stola ili a la carte, u zavisnosti od broja gostiju u hotelu). U koncept su uključena domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima otvoreni i zatvoreni restoran, bar i snack bar kod bazena.

Plaća se: uvozna i flaširana pića, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, espreso i sve ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Doktor po pozivu, rent a car, servis za pranje veša.

Sport i zabava
Hotel ima 2 otvorena bazena za odrasle, otvoreni bazen za decu, pikado, stoni fudbal, Wi-fi.

Plaća se: vodeni sportovi, ronjenje, izleti brodićem, masaže i ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas