Iberostar Averroes

Hamamet, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Yasmine Hammamet, na 2,5km od centra grada. Od aerodroma Monastir udaljen je oko 100km, a od aerodroma Tunis oko 70km.

Opšti podaci
Iberostar Averroes hotel pripada poznatom lancu hotela Iberostar. Otvoren je 2001. a poslednji put renoviran 2015. godine. Prostire se na površini od 29.000m². Hotel ima 266 smeštajnih jedninica (248 standard, 7 family, 7 junior suite i 2 suite). Osim glavnog restorana “Laurier”, gostima su na raspolaganju i à la carte restoran ‘Olivier’ (tunižanska kuhinja), dva bara – glavni ‘Fleur de Lys’, bar na bazenu i mavarski cafe. 

Za najmlađe je tu igralište, mini club (4-7 godina), maxi club (8-12 godina), dečiji bazen i dečiji meni u glavnom restoranu.

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži. Suncobrani i ležaljke su gostima na raspolaganju bez doplate, dok se za peškire ostavlja depozit.

Smeštaj
Standard sobe su površine oko 37m². Imaju balkon ili terasu, SAT TV, klimu, sef, telefon, kupatilo sa kadom, fen za kosu, Wi-Fi internet. 

Plaća se: sef. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, užine, kolači i palačinke u određeno doba dana. Gostima je na raspolaganju i à la carte restoran “Olivier” (tunižanska kuhinja) jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju. 

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, à la carte restoran, nargila i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj….).

Ostali sadržaji
Menjačnica, rent-a-car, servis za pranje i peglanje veša, frizer, biblioteka, lekar na poziv, konferencijska sala.

Sport i zabava
Otvoreni bazen, zatvoreni bazen (greje se u određenom periodu prema hotelskim pravilima), bazen za decu, jacuzzi (samo za odrasle), fitness centar, aqua aerobic, tenis (1sat dnevno), stoni tenis, odbojka na plaži, boćanje, vaterpolo, pikado, Wi-Fi internet (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika), dnevne i večernje animacije.

Plaća se: sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
U okviru koncepta gostima je na raspolaganju tursko kupatillo (hamam) jednom u toku boravka, uz prethodnu rezervaciju.

Plaća se: masaže, tretmani lica i tela, tursko kupatilo (hamam), sauna i ostalo van koncepta. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Video

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas