Hotel Crystal Family Resort & Spa

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek je moderan turistički centar koji sve više postaje poznata destinacija zbog luksuznih hotela sa visokim nivoom usluge, pešcanih plaža i golf terena okruženih zelenilom.Belek je novo, moderno turisticko naselje koje se nalazi na 30 km istocno od Antalije. Ovo mesto prepoznatljivo je po luksuznim hotelima, dugim pešcanim plažama, borovim šumama, eukaliptusima i divno uređenim baštama. Čuven je i po dobrim golf terenima, kao i Nacionalnom golf parku. U Beleku se održavaju mnogobrojna svetska takmičenja u golfu. Belek predstavlja jedinstveno prirodno okruženje za veliki broj ptica. Posebno mesto zauzima sova, koja je istovremeno i zaštitni znak grada. Pored antičkih gradova Perge i Aspendos, koji se nalaze u blizini Beleka, preporučuje se za posetu i vodopad Manavgat, koji je zaista impresivan.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Crystal Family Resort & Spa se nalazi na peščanoj plaži, 40 km od aerodroma Antalija, prostire se na površini od 23.000 m2 od čega je 15.000 m2 pod prelepim vrtom. Hotel ima ukupno 372 sobe, sastoji se od četiri zgrade na po pet spratova.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, tri a la carte restorana (turski, meksički i italijanski - deci do 7 godina nije dozvoljen ulaz) od kojih svaki može da se koristi jednom u toku boravka i sa predrezervacijom, šest barova, Wi-Fi internet (protok preko 56 kbps se plaća), dva otvorena bazena od kojih jedan ima tri tobogana, jedan zatvoreni bazen, tursko kupatilo, sauna, šok-tuš, džakuzi, fitnes centar.

Ponuda za najmlađe:
mini klub za decu od 4 do 12 godina, junior klub za decu od 13 do 16 godina, dečiji bazen sa akvaparkom, igralište, dečiji bife.

Sportske aktivnosti:
aerobik, akvabik, košarka u sali, tenis i stoni tenis, kuglanje, bilijar, stoni fudbal.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
luksuzna uvozna vina, luksuzni uvozni šampanjac, konjak, viski i neka druga uvozna luksuzna pića, sva alkoholna pića koja se poslužuju u terminu od 01:00 do 10:00 h, flaširana alkoholna pića, sveže ceđeni sokovi, internet cafe, internet u sobi preko 56 Kbps, masaže, spa centar, frizer, sportovi na vodi, osvetljenje za teniski teren, oprema i časovi, sobna usluga, hemijsko čišćenje, telefon, kuglanje, bilijar, stoni fudbal, igraonica i video igrice.

Ležaljke, suncobrani, madraci na plaži i peškiri (uz karticu i depozit) su besplatni.

Sobe:
standardne sobe imaju klima uređaj, tepih na podu, TV, Wi-Fi internet, mini bar, sef, telefon, kupatilo, fen, balkon ili terasu. Porodične sobe se sastoje od dve prostorije u nizu od kojih je dečija prolazna i nema prozore, druga je roditeljska ima i prozore i balkon. Odvojene su vratima i u svakoj sobi se nalaze po dva kreveta. Imaju jedno kupatilo i jedan balkon. Opremljene su isto kao i standardne.

Ishrana:
ultra all inclusive – “sve uključeno” prema hotelskim pravilima - doručak i kasni doručak, ručak, večera, kasna večera po principu samoposluživanja, užine tokom dana, bezalkoholna domaća pića kao i neka strana pića, gozleme se služe od 11:30-16:30 h, snekovi od 12:00-16:30 h, 17:00-23:00 h kolači i keksi u lobi baru, vafli od 16:00-17:00 h, sladoled od 13:00-18:00 h, kolači i čaj od 17:00-18:00 h sve u Lagoon baru, kasni snack od 23:30-00:30 h, kasni snekovi u Lagoon baru od 00:30-07:00 h, poseban deo za dijabetičare i decu.

http://www.crystalhotels.com.tr 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas