Mitsis Norida Hotel

, Kos

Opis destinacije

Kos je za razliku od većine drugih grčkih ostrva ravan i plodan, poznat je pod imenom „Plutajuća bašta“. Pored toga Kos je bogat arheološkim nalazištima iz helenskog, rimskog, vizantijskog i mletačkog perioda. No glavni adut Kosa su plaže: duge peščane plaže sa crnim ili zlatnim peskom, i male i zavučene šljunkovite uvale. Plaže na jugozapadnoj obali su jedne od najlepših na Dodekanizima a uvale na severozapadu su savršene za sportove na vodi. Grad Kos, koji je glavni i najveći grad na ostrvu, istovremeno je i turistički centar ostrva. Nudi odličan noćni život, dobar šoping, odlične taverne, i zanimljiva arheološka nalazišta. Gradom dominira tvrđava koju su 1315. podigli Vitezovi Svetog Jovana sa Rodosa. Rimske i grčke ruševine se mogu naći na svakom koraku, a ljubitelji antike ne treba da propuste arheološki muzej, čiji je najpoznatiji eksponat statua Hipokrita koji je rođen i živeo na Kosu (460-377 stare ere). Kardamena je drugo po veličini turističko naselje, na udaljenosti od 29 kilometara jugozapadno od grada Kosa do koga se može stići lokalnim autobusom, taksijem ili automobilom i 7 kilometara od internacionalnog aerodroma „Hipokrates“. Moderne kuće, hoteli i drugi smeštajni objekti prostiru se duž kristalnog zaliva sa prirodnim lepotama Kardamene i privlače brojne posetioce. Šetalište uz more i mala luka odakle trajekti svakodnevno saobraćaju do obližnjeg ostrva Nisiros, predstavljaju još jednu prednost svih turista koji ovo mesto biraju za svoj godišnji odmor. Kardamena je zadržala svoj tradicionalni šarm i nudi brojne turističke atrakcije, Apolonov hram, drevno pozorište i prelepu crkvu posvećenu Bogorodici.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Hotel se nalazi na 6 kilometara od turističkog mesta Kardamena. Od internacionalnog aerodroma je udaljen 11 kilometara , a od glavnog grada Kosa 32 kilometara. Autobuska stanica sa koje lokalni autobus saobraća do Kardamene i do grada Kosa se nalazi ispred hotela. Hotel  predstavlja pravi izbor za porodice sa decom. Hotel je renovirao sobe 2012. godine, dok su javni delovi hotela renovirani za sezonu 2018. godine. 

Plaža:
Hotel je bungalovskog tipa i izlazi na sopstvenu peščano-šljunkovitu plažu. Peškiri za plažu se dobijaju uz depozit. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela na plaži i pored bazena.

Hotelski sadržaj:
Bogati sadržaji i dobra usluga odlikuju ovaj kompleks i pružaju mogućnost pravog uživanja svakog gosta. U sklopu hotela se nalaze: recepcija, lobi bar, restorani (riblji, aziski, grrčki...), 8 barova (potpuno renovira bar na plaži, lobi bar, 2 bara pored bazena, noćni klub "Zone" - nije uključena all inclusive usluga), 5 otvorenih bazena (morska voda), bazen sa dva tobogana za odrasle i jednim toboganom za decu, otvoren bazen (slatka voda), teniski teren, stoni tenis, menjačnica, parking, frizerski salon, internet kafe, teatar na otvorenom, pub, mini market, teren za odbojku na plaži, košarkaški teren, sportovi na vodi (uz doplatu), prodavnica suvenira, deo za video igrice, mini klub (za decu od 4 do 12 godina), junior klub (za decu od 12 do 16 godina), dva dečija bazena, dečije igralište, wi – fi internet u svim javnim prostorijama, teretana na otvorenom. Peškiri za plažu se dobijaju uz depozit. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela na plaži i pored bazena. Hotel organizuje različite vrste animacije za odrasle i decu tokom čitavog dana kao i u večernjim satima.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 455 soba raspoređenih u glavnoj zgradi i bungalovima. Standardne sobe mogu imati pogled na more ili na baštu. Sve sobe su opremljene kupatilom (wc/tuš), klimom, telefonom, mini frižiderom, SAT TV-om, wi-fi internet, sefom, balkonom ili terasom. U standardnim sobama se mogu smestiti tri odrasle osobe ili dve odrasle osobe i dvoje dece (treći ležaj je pomoćni). Porodične sobe su iste opremljenosti kao i standardne, ali imaju dve prostorije odvojene staklenim vratima - spavaća soba sa francuskim ležajem i soba u kojoj se nalaze dva odvojena ležaja. U porodičnu sobu se mogu smestiti tri odrasle osobe ili dve odrasle osobe i dvoje dece (treći i četvrti ležaj su pomoćni).

Usluga:
All inclusive (rani doručak od 04:30 do 07:00h, doručak od 07:00h do 10:30h, ručak od 12:30h do 14:30h i večera od 18:30h do 21:30h, kasna večera od 22:00 do 04:00h u glavnom restoranu na bazi švedskog stola, samoposluživanje. Pića koja su uključena tokom obroka: vino kuće, uzo, pivo, đus, alkoholni kokteli, dečiji kokteli, alkoholna pića (internacionalni brendovi). U glavnom restoranu postoji odvojeni švedski sto za decu. All inclusive koncept je moguće još koristiti u sledećim restoranima i barovima: „Smokey Grill“-grčka taverna od 12:30h do 14:30h i od 18:30 do 22:00 – specijaliteti od povrća, paste, roštilj, giros (neophodno rezervisati sto dan unapred), „Ni Hao“ azijski restoran od 18:30h do 22:00h (neophodno rezervisati sto dan unapred), „Villagio cafe“ od 09:00h do 02:00h – različite vrste užina i sladoled, picerija od 10:30h do 18:000h, „Navarone“ bar pored bazena od 10:00h do 18:00h, bar na plaži od 10:00h do 18:00h – užine i piće, kafe bar, „Casablanca“ bar od 17:00h do 00:00h – kokteli, „Nautilus“ bar pored bazena sa toboganima od 10:00h do 18:00h – bezalkoholna pića, đus, lagani kokteli, užine i sladoled, „Irene pappas“ teatar bar u kome se izvode večernje animacije od 20:00h do 23:00h – pivo, vino, kokteli, alkoholna i bezalkoholna pića). 


Više o all inclusive konceptu:
https://www.mitsishotels.com/hotels/norida-beach/

Napomena :
Pripada grupaciji Mitsis hotela i ujedno je jedan od 5 hotela koji sačinjavaju kompleks „Mitsis World“ najveći hotelski kompleks na Kosu. Vremena služenja obroka i pića su podložna promeni i zavise od broja gostiju u hotelu i vremenskih uslova. Hotel zadržava promene all inclusive koncepta bez predhodne najave.

Kontakt:
www.mitsishotels.com
1. dan BEOGRAD – KOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata i 30 minuta ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Kos. Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KOS – SAMOS – BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Čarter let za Beograd sa međusletanjem na ostrvo Samos. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas