Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Port el Kantaoui, na 500 m od luke i centra. Od aerodroma Monastir udaljen je oko 21 km, a od  Soussa je udaljen oko 12 km.

Opšti podaci
Concord Green Park Palace hotel pripada poznatom lancu hotela Concord. Otvoren je 2016. Prostire se na površini od 50.000m². Hotel ima 452 smeštajne jedinice. Osim glavnog restorana ‘Vendome’, gostima su na raspolaganju i à la carte restorani Didon (orijentalni restoran), La Savoj (gastronomski specijaliteti), Nesoi ( mediternaski restoran) , kao i tri bara – Lobby Swing, Pool Blu i Lounge bar Funana.

Za najmlađe je tu Mini Club ‘Kiddy Club’ (4-12god), igralište za decu i dečiji bazen (28 m2).

Plaža
Hotel se nalazi na prelepoj peščanoj plaži u Port El Kantaoui-u, u neposrednoj blizini marine i centra mesta. 

Smeštaj
Sve sobe imaju balkon ili terasu, SAT TV, klimu, mini bar (voda i soft pića se dopunjuju jednom dnevno), sef, telefon, kupatilo sa kadom, fen za kosu, Wi-Fi internet. 
Standard sobe su površine oko 40 m². Imaju dva ležaja 110 cm x 220 cm. Mogu imati pogled na more ili na vrt. 
Family suites su površine oko 58 m². Imaju odvojenu spavaću (francuski ili dva odvojena ležaja) i dnevnu sobu (sofa na razvlačenje). Mogu imati pogled na more.
Junior suites su površine oko 55 m².  Spavaća soba (francuski ili dva odvojena ležaja) nije odvojena od dnevne sobe. Mogu imati pogled na more ili na bazen.
Prestige suites su površine oko 62 m². Spavaća soba (francuski ležaj) može biti odvojena ili u jednoj prostoriji sa dnevnom sobom (sofa na razvlačenje). Sobe imaju frontalni pogled na more.
Plaća se:  room service, telefon i ostalo van koncepta.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, užine, kolači u određeno doba dana. Gostima su na raspolaganju i à la carte restorani Didon (orijentalni restoran), La Savoj (gastronomski specijaliteti), Nesoi (mediteranski restoran otvoren od 15.06. do 15.09.) uz prethodnu rezervaciju.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj….).

Ostali sadržaji
Konferencijski centar, frizer, servis za pranje i peglanje veša.

Spa & wellness
Besplatna soba za fitnes.
Plaća se: Hammam, masaže, talaso terapija i Spa Wellness sa različitim hidroterapijskim tretmanima, kozmetičar.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas