Hotel Grecian Bay

Aja Napa, Kipar

Opis destinacije

AJA NAPA je neveliko turističko mesto na istoku ostrva sa jednom od najlepših peščanih plaža. Danas ovo letovalište spaja živopisne prirodne lepote sa burnim noćnim životom i nije slučajno ponelo epitet „kiparske Ibice“. U gradiću su brojni restorani, taverne, barovi, klubovi i trgovački centri. Glavna znamenitost Aja Nape je venecijanski manastir iz 16. veka posvećen Devici Mariji.…

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Grecian Bay komforan i elegentan hotel, okružen zelenilom, nalazi se na privatnoj peščanoj plaži. Od centra mondenskog letovališta, Aiya Napa, restorana, barova i prodavnica, udaljen je 1 km. Autobuska stanica je ispred hotela, a od aerodrom u Larnaki je udaljen 60 km.

Sobe: Ima 277 soba u glavnoj zgardi i 9 bungalova. Sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon, radio, fi wi, klima uređaj, sef, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj: Ima glavni i 3 a la carte restorana, bar na plaži, bar sa živom muzikom u večernjim satima, noćni klub, kafeteriju, internet centar, salon lepote, servis za pranje i sušenje veša i butik.

Sport i zabava: U sastavu hotela Grecian Bay je veliki spoljašnji bazen za odrasle i decu oblika lagune (600 m2), terasa za sunčanje, 3 teniska terena, squash tereni, bilijar, stoni tenis, mnogobrojni sportovi na vodi su zastupljeni na plaži. U sklopu savremeno opremljenog spa centra su 2 unutrašnja bazena, đakuzi, sauna, parno kupatilo prostorije za razne masaže i tretmane, kao i fitnes centar. Najmlađim gostima je na raspolaganju mini klub i igralište.
Prvi dan

Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan

Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan

Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas