Hotel Side Premium

Side, Turska

Opis destinacije

Jedinstveno letovalište, smešteno na malom, ravnom, svega 300 m širokom i 800 m dugom poluostrvu. Nalazi se na samoj njegovoj ivicii sa obe strane je okruženo dubokim plavim Mediteranom. Glavne odlike ovog grada, udaljenog 75 km od Antalije, su brojne arheološke iskopine iz rimskog doba. Ova nekada mala ribarska luka je danas jedno od posećenijih letovališta u Turskoj. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj, smešten na malom poluostrvu u Sredozemnom moru, na oko 75 km udaljenosti od Antalije. Prelepa obala mesta Side i njegove plaže, čine ga jednim od omiljenih turskih letovališta. Plaže u mestu Side poznate su kao istočna i zapadna plaža, obe su pešcane, prekrivene zlatnim peskom. Zapadna plaža nudi brojne mogućnosti za uživanje u sportovima na vodi, kao što su skijanje na vodi i parasejling, a organizuju se i čamac ture do vrlo dobrih mesta za ronjenje i pecanje. Priobalje je plitko, pa je dobar izbor za porodice koje letuju sa malom decom. Istocna plaža je manje prometna i manje razvijena u odnosu na zapadnu, u nekim delovima ona je kamenita, često pri ulasku u vodu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
ovaj šarmantni hotel se nalazi u mestu Evrenseki, udaljen oko 15km od Sidea, 67km od centra Antalije, oko 55km od aerodroma Antalija i oko 150m od plaže. Otvoren 2014. godine i zauzima površinu od 18000 m².

Hotelska ponuda:
recepcija, glavni restoran,  4 a’la carte restorana (turski, istočnjački, italijanski i riblji besplatno jednom u toku boravka uz rezervaciju), 6 barova, poslastičarnicu, unutrašnji bazen, 2 spoljašnja bazena, tobogani, fitnes centar, spa centar na 2000m2, tursko kupatilo,sauna, parno kupatilp, odbojka na plaži, dnevne i večernje animacije, sala za sastanke, konferencijski centar,

Ponuda za najmlađe:
za najmlađe goste tu je bazen za decu, igralište, mini klub (za uzrast 4 – 11 godina), mini disko i bogat animacioni program.

Plaža:
sopstvena, peščana plaža, udaljena oko 150 m od hotela. Ležaljke, suncobrani, peškiri i bar na plaži su besplatni za goste hotela.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
diskoteka, spa centar, usluga masaže, tretmani za negu lepote, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja, frizer.

Smeštaj:
hotel se sastoji od četiri četvorospratne zgrade i dve trospratne. Ima ukupno 476 soba. Standardne sobe zauzimaju površinu od 32-35m2, Economy sobe ne poseduju balkon i imaju površinu od 25-27m2, Porodične sobe se nalaze u anex zgradi (bez lifta), imaju površinu od 45m2 i sastoje se od dve spavaće sobe. Svaka soba ima: centralni klima uređaj, kupatilo, fen, besplatan Wi-Fi internet, SAT TV, telefon, mini-bar, sef, balkon/terasu.

Ishrana:
ultra all inclusive – ultra "sve uključeno" -doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima). U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, odredjena uvozna pića, užine u odredjeno doba dana, sladoled 14:00 – 16:00, turske palačinke 11:00 – 16:00 i poslastičarnica.
AI koncept hotela Oz Hotels Side Premium ne uključuje: premium uvozna pića, specijalna vina, flaširana pića, sobnu uslugu, sveže voćne sokove (osim za doručak), pića u Irish pabu. 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas