Santa Marina Plaza Adults Only

Hanja, Krit

Opis destinacije

Hanja ili kako je još zovu kritska kraljica, ovaj epitet nosi s razlogom. Luka sa svojim venecijanskim svetionikom krasi ovaj grad i čini, zajedno sa kućama iz venecijanskog i turskog perioda, sliku nezaboravnom. Upravo je taj kadar omiljen svim posetiocima koji Hanju posete i odatle ponesu svoje najlepše fotografije. Hanja je vrlo živopisan grad, sa brojnim uskim uličicama raznobojnih fasada, pregršt radnji i suvenirnica, kafea i taverni sa ukusnim kritskim specijalitetima, što zajednočini da u Hanji provedete nezaboravne trenutke u toku svog letovanja. Ovaj deo grada jedinstvene atmosfere koja podseća na italijanske gradove Firencu ili Veneciju, je pod zaštitom kao istorijski spomenik od posebnog začaja. Do atraktivnih plaža na zapadu Krita može se stići veoma dobrim putevima pa su tako vredne pomena sledeće plaže: Šejtan Limani uvala (20 km), gradić Kisamos odakle polazi brod do čuvene Balos lagune (38 kilometara), Falasarna plaža tirkiznog mora i belog peska (50 km), Elafonisi plaža kao najatraktivnija tačka (67 km). Najatraktivnija letovališta koja se pružaju od Hanje u pravcu zapada su: Agija Apostoli, Kalamaki, Kato Stalos, Platanjas, Agia Marina, Maleme i Kolimbari.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Ovaj hotel sa oznakom “adults only” namenjen je samo za starije od 16 godina. Nalazi se u mestu Agia Marina koje je poznato po svojoj dobroj lokaciji u odnosu na grad Hanja, kao i brojnih restoranima, tavernama. Hanja je udaljena 9 km od hotela, aerodrom 23 km.

Plaža:
Na samo 50 metara, ispred hotela, nalazi se duga peščana plaža na kojoj se plaćaju ležaljke i suncobrani.

Sadržaj hotela:
Recepcija, glavni restoran sa grčkom i internacionalnom kuhinjom, Azzuro a la carte restoran na plaži koji služi mediteransku kuhinju (uz doplatu), Tv kutak, glavni bar, bar kod bazena pored koga se održavaju tematske večeri, bazen sa ležaljkama i suncobranima koji su besplatni, terasa za sunčanje, teretana, servis za pranje (uz doplatu), Wi-Fi u javnim delovima hotela (besplatno), peškiri za bazen (besplatno), parking.

Sobe:
Hotel ima ukupno 51 smeštajnu jedinicu. Oba tipa sobe u našoj, ponudi standardna soba pogled bazen i standardna soba pogled more primaju maksimalno troje odraslih ili dvoje odraslih i dete, kvadrature 28m2. Sve sobe su dvokrevetne po svojoj osnovnoj strukturi, sastoje se od francuskog ili dva singl ležaja, dok ležaj za treću osobu može biti pomoćni. Sve sobe sadrže klima uređaj (besplatno), kupatilo, aparat za čaj/kafu, fen, telefon, minibar (uz doplatu), sef (uz doplatu), radio, bademantil i papuče, Sat TV, balkon/terasu.

Usluga:
Polupansion-doručak i večera. Obroci se služe po principu švedskog stola – samoposluživanje.

Kontakt:  www.giannoulishotels.com/hotels/giannoulis-santa-marina-plaza/

Napomena:
Namenjen gostima koji žele da se opuste u umirujućem ambijentu, uz jako dobru uslugu.
1. dan BEOGRAD – Krit, HANJA
Čekiranje putnika na aerodromu Nikola Tesla dva sata i 30 minuta ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Predviđeno poletanje aviona u 06:35h po lokalnom vremenu. Direktan let redovnom linijom Air Srbije za Krit-Aerodrom HANJA, broj leta JU556. Predviđeno vreme sletanja na aerodrom u Hanji je u 09:25h po lokalnom vremenu. Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do izabranog smeštajnog objekta. Smeštaj u studio/apartman ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 7./10./11. dan Krit, HANJA
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8./11./12. dan Krit, HANJA - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma Hanja. Direktan let za Beograd redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU557. Predviđeno vreme leta iz Hanje u 10:15h po lokalnom vremenu. Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Sletanje u Beograd predviđeno je u 11:05h po lokalnom vremenu. Kraj programa. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas