Hotel Tusan Beach Resort

Kušadasi, Turska

Opis destinacije

Kušadasi je prva turisticka destinacija u Turskoj na obali Egejskog mora, u oblasti Ajdin. Kušadasi je poznat po lepim pešcanim plažama, a u neposrednoj blizini Kušadasija nalaze se brojni istorijski i arheološki lokaliteti, pre svega Efes. Kušadasi važi za idealno mesto za kombinaciju odmora i dobrog provoda.Kušadasi važi i za glavnu destinaciju kruzera. U blizini se nalazi ostrvo Pigeon u kome se nalazi utvrđenje - vizantijski dvorac, koji je svojevremeno čuvao grad. Leto u Kušadasiju će vam biti raznovrsno. Nekada trvrđava iz 17. veka sada je hotel. Kušadasi se može pohvaliti modernim vodenim parkovima kao i živahnim noćnim životom. Obavezno posetite lokalne bazare.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
na peščanoj Tusan plaži, 5 km od centra grada Kušadasi i ima 366 soba. 

Hotelska ponuda:
glavni restoran, a la carte restoran, poslastičarnica, bežični internet, četiri bara, otvoreni bazen, tenis, stoni tenis, odbojka i košarka, vaterpolo, pikado, fitnes centar.

Ponuda za najmlađe: bazen za decu, mini klub za decu od 4 do 12 godina, dečije igralište, animacija.
Sportske aktivnosti: stoni tenis, odbojka na plaži, košarka, vaterpolo.

Usluge i aktivnosti uz doplatu: uvozna pića, pića u disco klubu, a la carte restoran, sef u sobi, sveže ceđeni sokovi, osvetljenje za teniski teren, sauna, tursko kupatilo, masaža, dušeci za plažu. Ležaljke, peškiri (uz depozit) i suncobrani na plaži su besplatni. 

Standardne sobe:
klima uređaj, TV, mini bar (dopuna bara se plaća), set za kafu i čaj, sef, telefon, kupatilo, fen, većina soba sa balkonom.

Ishrana:
„ all inclusive”– „ sve uključeno” doručak, kasni doručak, ručak i večera, snack, kafa i kolači, sladoled, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima (samoposluživanje – izbor više jela).  
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas