Hotel Venezia Palace Deluxe

Lara, Turska

Opis destinacije

Plaža Lara-Kundu se nalazi na južnoj obali Turske i jedna je od najpoznatijih plaža na turskoj rivijeri. Plaža Lara Kundu zvanično se zove plaža Kundu. Među turistima je poznato pre svega kao nastavak susedne plaže Lara, odakle je samo odvojen rečnom uvalom. Zbog toga mnoga imena hotela na plaži sadrže i reč "Lara". Plaža svetlo smeđeg peska, duga skoro šest kilometara, pomešana sa malim šljunkom, proteže se od istočne obale Antalije ka Beleku, uz put koji podseća na Las Vegas Strip, naročito noću: tu su impozantne hotelske zgrade koje su osvetljene i sijaju u mraku.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Venezia Palace Deluxe je hotel starijeg datuma koji se nalazi na popularnoj peščanoj plaži Lara (Kundu), udaljen 20 km od grada Antalija i 25 km od aerodroma. Kompleks se sastoji od nekoliko zgrada nazvanim po znamenitostima Venecije. Ima 477 standardnih i 55 porodičnih soba. 

Hotelska ponuda:
glavni restoran, nekoliko a la card restorana, nekoliko barova, otvoreni bazen veličine 3500 kvadrata sa odvojenim delom za decu i đakuzijem, dečiji bazen, zatvoreni bazen, četiri tobogana, spa centar sa različitim tretmanima, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, razni sportovi na vodi, četiri teniska terena, stoni tenis, teren za mini fudbal, košarku, odbojka na pesku, aerobik, bilijar, TV sala, mini klub i animacija za decu, šoping centar, doktor na poziv, wi fi internet konekcija.

Ponuda za najmlađe:
mini klub, igralište, mini disko, animacija, specijalni meni za decu. 

Sportske aktivnosti:
razni sportovi na vodi, četiri teniska terena, stoni tenis, teren za mini fudbal, košarku, odbojka na pesku, aerobik, bilijar.

Plaža:
hotel se nalazi na peščanoj plaži opremljenoj ležaljkama i suncobranima, tuševima, kabinama za presvlačenje, a tu je i servis za peškire.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
masaže, iznajmljivanje terena za tenis, doktor, sportovi na vodi, Wi-Fi inernet konekcija, sva strana i flaširana pića, room servis, 

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, mini bar, sef, telefon, kupatilo s fenom, Wi Fi internet. Porodične sobe su spojene vratima i veće su kvadrature od standardnih.

Ishrana:
ultra all inclusive -"sve uključeno" - prema hotelskim pravilima - doručak, kasni doručak, ručak, snek, večera (samoposluživanje - izbor više jela), snekovi tokom dana, popodnevni sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim terminima (uz ručak i večeru).

www.veneziapalace.com
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas