Institut Dr Simo Milošević

Igalo, Crna Gora

Opis destinacije

Igalo i njegov neporedni sused Herceg Novi sklonjeni su u predivnom malom zalivu na jugozapadnoj obali Bokokotorskog zaliva u podnožju planine Orjen (1894 m). Ovo mesto je bilo glavna raskrsnica civilizacija. Stari Grci, Rimljani i Iliri imali su svoja naselja u zalivu kao i na susjednim brdima. Danas u gradiću Igalo, mnogi traže izlečenje u lekovitom munju i mineralnim izvorima. Prošloga veka izvršeno je ispitivanje igaljskog blata u laboratoriji poznatog francuskog lečilišta Viši („Vichy“), koje je definitivno potvrdilo njegovu izuzetnu lekovitost.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Institut Dr. Simo Milosevic 3*, Igalo, www.igalospa.com
Institut za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju Dr. Simo Milošević ubraja se unajveće i najpoznatije institucije za multidisciplinarno banjsko lečenje na Balkanu. Nalazi se u neposrednj blizini mora, na mestu koje je poznato po svojim lekovitim svojstvima i suptropskoj vegetaciji. Jedan je od glavnih međunarodnih centara za rehabilitaciju dece, odraslih i straih osoba. U okviru smeštajnog kapaciteta postoje dve faze:
I faza smeštena je na samoj obali mora, izlazi direktno na šetalište Pet Danica koje se prostire od Igala do Meljina u dužini od 7km. Raspolaže sa 333 soba, dvokrevetne, jednokrevetne, trokrevetne i nekoliko apartmana, restorana, barova i prostranim terapijskim blokom, gde se pacijentima omogućava lečenje i rehabilitacija.
II faza je komfornija sa 417 soba i apartmana sa balkonima. Većina soba ima pogled more. Sve sobe su opremljene klima uredjajem, telefonom, TV-om i frižiderom. U skopu ovog objekta Institut raspolaže sa terapijskim prostorom, poliklinikom, specijalističkim ambulantama i laboratorijom. U svom sastavu ima dva restorana i četiri aperitiv bara, ishrana u restoranu je na bazi švedskog stola uz mogućnost dijetalne ishrane prilagodjene zdravstvenim potrebama gosta. Gostima su na raspolaganju sportski bazen, sauna, stoni tenis, fitnes kabinet, kuglana, kozmetički salon.
Usluga na bazi noćenja sa doručkom ili polupasniona (doručak i večera - švedski sto). Postoji mogućnost doplate za pun pansion.
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h ili kasnije). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas