MG Alexander The Great

Marsa Alam, Egipat

Opis destinacije

Marsa Alam je jedno od novijih letovališta u Egiptu, smešteno na zapadnoj obali Crvenog mora. Nekada dobro čuvan i sakriven biser, danas je atraktivno i svima dostupno letovalište. Gosti ovde mogu uživati na prelepim peščanim plažama, tirkiznom moru i u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova. Sa podvodnim svetom kao iz bajke, prelepim luksuznim hotelskim kompleksima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu El Quseir, na oko 47km od aerodroma Marsa Alam i oko 260km od aerodroma u Hurgadi.

Opšti podaci
Hotel je renoviran 2022. godine, zauzima površinu od preko 86.000m2 i u ponudi ima 302 smeštajne jedinice. Zbog bogatog i živopisnog podvodnog sveta predstavlja savršen izbor za sve ljubitelje ronjenja. 

Za decu tu su dečiji klub i dečiji bazen.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel ima svoju peščanu plažu sa koralima. Gostima je na raspolaganju ponton. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne plaćaju. 

Smeštaj
Hotel ima 302 smeštajne jedinice i sve imaju klima uređaj, LCD SAT TV, fen za kosu,set za kafu i čaj, mini bar, terasu/balkon.

Sve sobe su površine 43m² i mogu imati pogled more, laguna i bazen. 

Plaća se: room service, telefon, mini bar.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hotel ima glavni restoran – Alexander i dva a’ la carte restorana – The Grill i Poseidon (italijanska kuhinja). Gostima su na raspolaganju i barovi – Sailors Bar, Scuba Bar, Pirates Bar, Beduin Tent i Waves.

Plaća se: Beduin Tent, flaširana pića i sveže ceđeni sokovi, turska kafa, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Frizerski salon, usluge pranja i peglanja veša, doktor.

Sport i zabava
Hotel ima tri bazena(glavni bazen sa jacuzzi-jem, dečiji bazen i bazen za pripremu za ronjenje), teren za tenis, animacija. 

Za najmlađe
Za decu tu su dečiji klub i dečiji bazen.

Plaća se: čuvanje dece.

Spa & wellness
Plaća se: Spa centar

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas