Saracen Sands Resort

Isola delle Femmine, Sicilija

Opis destinacije

Sicilija je najveće ostrvo u Mediteranu čije obale zapljuskuju vode Jonskog,Tirenskog i Sredozemnog mora. Raznolika i apsolutno očaravajuća priroda, predivne plaže, brda pokrivena nasadima vinove loze, bogatstvo zelenila i fascinatna Etna, najveći aktivni vulkan u Evropi, samo su neki od razloga zašto treba posetiti i doživeti Siciliju. Bogatu kulturnu baštinu ostrva kreirali su mnogi narodi. Poseta ostrvu nudi i mogućnost da upoznate Pjacu Armerina sa čuvenim rimskim mozaicima, Agriđento sa dolinom grčkih hramova, barokni grad Raguzu, renesansnu Sirakuzu. Palermo, grad pun kontrasta, sa predivnim gradskim trgovima i katedralom, čiji siromašni kvartovi govore o naličju života ovog grada. Po veličini je peti grad na Apeninskom poluostrvu i jedan je od najstarijih gradova Italije. Na 70 km jugoistočno od Palerma, nalazi se romantični gradić Ćefalu koji nazivaju još i “biser Tirenskog mora”. Ćefalu ima vrlo bogatu istoriju, katedralu u normandijskom stilu, muzej, male crkvice ušuškane u kaldrmi I još mnogo istorijskih znamenitosti. Danas je ovo poznato turističko mesto sa pregršt restorana, barova, picerija ali je ipak uspeo da zadrži svoju autentičnost. Šetnjom kroz ovaj gradić, osetićete pravi duh Sicilije!

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Saracen resort je porodični kompleks koji se nalazi na jednom od najlepših plaža ove regije, u oblasti Isola delle Femmine. Od aerodroma je udaljen 10 km dok je od centra grada Palerma na oko 15km udaljenosti. 

Plaža: Nalazi se preko puta peščane plaže, prelazi se ulica (postoji I podzemni prolaz do plaže). Na privatnoj plaži hotela, moguće je iznajmiti ležaljke i suncobran uz doplatu: za set: prvi red 20 eur, drugi red 15 eur, 3 red 10 eur, peškir za plažu 2,5 eur (depozit 10 eur).

Hotelski sadržaj:
U sklopu hotela se nalazi mnogo raznovrsnog sadržaja: recepcija, restoran, bar, wellness I fitness centar, četiri bazena, animacija, dečiji klub, lift, besplatan parking, konferencijska sala, tereni za tenis i mini golf. Prevoz do aerodroma uz doplatu, WIFI konekcija, picerija.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 238 soba. U našoj ponudi su standard sobe površine do 22m2 i sve poseduju: klima uređaj, kupatilo, fen SAT TV, telefon, WiFi konekciju, mini frižider, sef, balkon. Sve standardne sobe u hotelu primaju 2-4 osobe, poseduju francuski ležaj ili dva standardna za po 2 osobe I sofu na razvlačenje za 1-2 osobe, maksimalni kapacitet do 4 osobe.

Usluga: 
Usluga je noćenje sa doručkom ili polupansion - doručak i večera (švedski sto-samoposluživanje).
Napomena: Hotel je prilagođen osobama sa invaliditetom. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Kontakt:  www.saracenhotelpalermo.com
1.dan BEOGRAD – SICILIJA (PALERMO) Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“kod šaltera Big Blue, minimum dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme leta. Direktan let za Palermo redovnom linijom kompanije Air Serbia u trajanju od dva sata. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. - 10. dan SICILIJA (PALERMO) Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, s obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11/12. dan SICILIJA (PALERMO)- BEOGRAD Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let za Beograd redovnom linijom kompanije Air Serbia u trajanju od dva sata. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas